130 taksi plakası ihalesi için 3 başvuru yapıldı

130 taksi plakası ihalesi için 3 başvuru yapıldı
Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde 130 taksi plakası verilmesi konusunda ihale yapıldı. İki gün farklı güzergâhlar için yapılan açık ihaleye 3 kişi müracaat etti. İhaleye girmek isteyenler, 100 bin liralık muammen bedelin fazla olduğunu iddia etti.

TİGRİS HABER - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Bismil ilçesinde 130 taksi plakası için ihale yapacağını duyurdu. 29 yıllığına verilmesi planlanan taksi plakalarının muammen bedeli 100 bin TL olarak belirlendi. 11 Ekimde yapılan birimci etap ihaleye sadece iki kişi başvuru yaptı. 12 Ekim, yani bugün yapılan ihaleye ise bir kişi müracaat etti. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayhan Kardam’ın yönettiği açık ihaleye müracaat eden bir kişi dosyanın açılmasından sonra ihaleden çekileceğini bildirdi. Genel Sekreter, çekilmesi halinde 3 bin TL’lik teminatının ve şartname bedeli olan bin TL’nin yanacağını ifade etti. Katılımcı, bunu kabul ederek ihaleden çekildi.

taksi-ihale-tigris.jpg

100 bin TL muammen bedeli yüksek bularak ihaleye başvuru yapmayan  Bismilliler, ihaleyi Belediyenin karşısındaki kaldırımda bekleyerek takip etti. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.