18 meclis üyesi AK Parti’den istifa etti

18 meclis üyesi AK Parti’den istifa etti
Partisindeki istifaları değerlendiren AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, “Bağlar ilçemizde 18 meclis üyemiz kendilerine listeden çıkarmamız konusunda talepte bulundu. Biz de bunu saygıyla karşıladık” dedi.

DİYARBAKIR - AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, partisindeki istifalara ilişkin basın açıklaması yaptı. Seçim dönemlerinde kırgınlık ve küskünlüklerin yaşanabileceğini belirten Altaç, “Bağlar ilçemizde 18 meclis üyemiz kendilerine listeden çıkarmamız konusunda talepte bulundu. Biz de bunu saygıyla karşıladık. Neticesinde bu bir tercih meselesidir. Biz AK Parti’nin ak kadroları içerisinden yer almanın ne kadar onurlu şerefli ve ulvi bir görev olduğunu çok iyi bilmekteyiz” dedi.

“Bu anlamda istifa eden belediye meclis üyesi arkadaşlarımızın listelerden çekilme ve çıkarılma kanaatinde değiliz amaç bölgemize, ilimize ve şehrimize hizmet üretmektir” diyen Altaç, şunları kaydetti:

“Hizmetin üretme makamı belediye meclis üyeleri, ilçe yönetimi ve mahalle temsilcileri de olabilir. Partimizde görev yapmış bütün arkadaşlarımızı elbette ki değerlendirme gibi amacımızda niyetimizde var ama sayısal anlamda her zaman mümkün olmayacağını herkesin bilmesi gerekiyor. Her şeye rağmen biz bu arkadaşlarımızın şimdiye kadar yapmış oldukları çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki siyasi yaşamlarında ve çalışmalarında başarılar diliyoruz. Ancak şunun altını çizmek gerekiyor AK Parti’nin herhangi bir kademesinde görev yapmak her türlü şan ve şöhretin üzerinde görmek gerekiyor. Devasa sorunları çözen ve Türkiye’nin sıkıntılı dönemlerini atlatan merkezi hükümetin ve AK Parti'nin neferi olmak herkes için bizler için şereftir ve onurdur bu şekilde değerlendirmeye devam edeceğiz. İstifalar bizi hiçbir şekilde demoralize etmeyecektir bütün AK Partili arkadaşlarımızla önümüze bakıyoruz. Listelerin oluşumu ve oluşturulması bütün adayların belirlenmesi istişare toplantıları neticesinde belirlenmiştir. Herhangi bir art niyet ve farklı bir düşünce olmamıştır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.