Araç Alım Satım ve Kiralamada Sektörün Öne Çıkanı 2-A GRUP OTOMOTİV

Araç Alım Satım ve Kiralamada Sektörün Öne Çıkanı 2-A GRUP OTOMOTİV
2010 yılından itibaren otomotiv alanında faaliyet gösteren 2-A Grup Otomotiv, ikinci el araç alım satım, oto kiralama, ekspertiz değerleme ve sigorta alanında hizmet veriyor.
TİGRİS HABER - Grup şirketleri adına açıklama yapan Zuhat AYDIN, “Global markalarla iş birliği kültürümüz ve güçlü kurumsal yönetim anlayışımız ile faaliyette bulunduğumuz her alanda yüzümüz ileriye dönük” ifadesinde bulundu. Aydın, “Yatırımlarımız İstanbul, Ankara, İzmir, Diyarbakır, Denizli, Konya, Mardin, Edirne, Van olmak üzere ülkede geniş bir alana hitap ediyor. Hayatlarına dokunduğumuz tüketicilerde değer yaratmak, hedeflerine ulaşmalarına aracılık etmek, bölge ve ülke ekonomisini ilerleten kaldıraç olabilmek temel ilkelerimizi oluşturuyor” dedi.
2022 yılı mayıs ayında ülkemizin en köklü şirketlerinden Anadolu Grubun ikinci el araç alım satım markası olan ikinciyeni.com’un Diyarbakır bayiliğini açan firma, tüketici lehine geliştirdiği yenilikçi ve pratik uygulamalarla öne çıkıyor. Yine Anadolu Grup markaları olan Garenta ile araç kiralamada; Carwizz ile ekspertiz ve değerleme alanlarında söz konusu illerde hizmet veriyor. Uluslararası araç kiralama markası olan Hertz’in de bayiliklerini yürütüyor.
Sektörde kendi markalarını da oluşturan firma, Perla Araç Kiralama ile İstanbul Otostat ofisinde filo kiralama hizmeti veriyor. Yine 2-A Grup markası olan Sigortanom ile tüketicilerin sigorta ihtiyaçlarına yanıt oluyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.