33 bin kişilik stadyum Amedspor sesleri ile inledi

33 bin kişilik stadyum Amedspor sesleri ile inledi
Amedspor taraftarı ile coştu, Ispartaspor’un üzerine yağdı. Play-Off’u garantiye almak için galibiyete ihtiyacı olan Amedspor, 33 bin kişilik stadyumu dolduran taraftarının da desteğiyle istediğini büyük oranda aldı.

TİGRİS HABER - Amedspor taraftarı ile coştu, Ispartaspor’un üzerine yağdı. Play-Off’u garantiye almak için galibiyete ihtiyacı olan Amedspor, 33 bin kişilik stadyumu dolduran taraftarının da desteğiyle istediğini aldı, sahadan 3 puanla ayrıldı. Amedspor bu galibiyetkle play-off’u büyük oranda garantilemiş oldu.

Karşılaşmadan notlar:

Karşılaşma saat 15.00’te başladı.

Öğlen saatlerinden itibaren stadyumun yolunu tutan taraftar, ulaşımda zorluk yaşadı. Toplu ulaşım Araçları yetersiz kalınca vatandaşlar yürüyerek stadyuma gitmek zorunda kaldı. Belediyenin otobüs ayarlamaması eleştirilere neden oldu.

İlk yarıda güçlü rakibi Ispartaspor karşısında üstün bir oyun sergileyen Amedspor, taraftarlarının da desteği ile oyuna ağırlık koyarken, üst üste ataklarla rakibini adeta bunalttı. Amedspor ilk 45 dakikada gole yaklaşmasına rağmen, gol kaydına muvaffak olamadı. İlk 45 dakikada gol çıkmadı.

İkinci yarı

İkinci yarıya ilk yarıda olduğu gibi üstün başlayan Amedspor, üst üste ataklar geliştirdi.

58.dakikada Ispartaspor atağında topa hakim olmak isteyen kaleci Bekir kısa süreli bir sakatlık geçince oyun durdu.

63. dakikada Kaleci Bekir bir kez daha sakatlık geçirince oyuna devam edemedi. Bekir’in yerine Cantuğ oyuna dahil oldu.

Dakikalar 65’i gösterdiğinde gol sesleri ile birlikte gol geldi. Amedspor sağdan atak geliştirdi. Okan rakip ceza alanına girerken Mustafa Acar tarafından düşürüldü. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Mehmet Alatinoğlu atışı kullandı, top kaleciden döndü, Muhlis yetişti, topu filelere gönderdi, 1-0.

72.dakikada Amedspor yüzde yüz gol kaçırdı. Üstün tek başına rakip alana indi, kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kalecinin müdahalesi ile yerde kalan Üstün, pozisyonu kaçırdı, top boşta kaldı, Muhlis müsait pozisyonda topu auta attı. Amedspor adına yüzde yüz gol kaçtı. Penaltı itirazları ise sonuç vermedi.

Amedspor golden sonra da üst üste ataklar geliştirdi, rakibini zor durumda bıraktı. Uzatma dakikalarında ise , İsmail 2-0’a çok yakınken durumu değerlendiremedi. Amedspor sahadan 1-0 galip ayrıldı. Bu galibiyetle Amedspor Play-Off’u da garantilemiş oldu. (Tigris Haber)

 

 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.