4 aydır bekletilen kırık kaldırım taşları 1 saatte onarıldı!

4 aydır bekletilen kırık kaldırım taşları 1 saatte onarıldı!
Diyarbakır’ın merkez Suriçinde yüzlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği Melikahmet Caddesi’nde kırılan kaldırımlar nihayet onarıldı.

Yayınımız ses getirdi!

TİGRİS HABER - Haberimizin yayınlanmasının ardından Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerince, kaldırım onarıldı. Esnaf, duyarlılığından dolayı Tigris Haber’e teşekkür etti.

“Kaldırım Taşları” ilgi bekliyor” adlı haberimizin yayınlanması üzerine üzerine Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Daire başkanlığı ekipleri, 4 aydan bu yana kırık halde bulunan Melikahmet Caddesi’ndeki kaldırımı onardı.

1 saatte onarıldı

Ekipler 1 saatlik çalışmasının ardından onarılan kaldırım estetik açıdan güzel bir görünüm aldı. Melikahmet caddesi esnafları, 4 ayda yapılmayan hizmetin 1 saatlik bir sürede yapılmasına vesile olan ve kentin her türlü sorununa duyarlılığından dolayı gazetemize teşekkür etti.

4 aydır onarım bekliyordu!

Dün yayınlanan haberimizde; Suriçinin en işlek caddesi olan Melikahmet Caddesi Bağdat Kuru Kahve karşısındaki kaldırım taşının 4 aydır onarılmaması büyük tepki görmüş, esnaflar kaldırımın onarılmaması nedeniyle Büyükşehir Belediyesi’ne tepki göstermişlerdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.