5 yıldızlı taziye evi

5 yıldızlı taziye evi
Tatlı sektöründe yatırımları olan iş adamı Sadık Bural, memleketi Bingöl’de içinde taziyelere dışarıdan gelenlerin konaklayabileceği misafirhanenin de olduğu modern bir taziye evi yaptırdı.

1 milyon 100 bin TL’ye mal olan taziye evi hakkında bilgi veren Bural,” Türkiye’ye örnek olacak bir hizmet oldu” dedi.

Diyarbakır başta olmak üzere bölgenin birçok ilinde ve Türkiye’nin bazı kentlerinde tatlı sektöründe yatırımları olan iş adamı Sadık Bural, memleketi Bingöl’e olan vefa borcunu örneğine az rastlanan bir taziye evi kazandırarak ödedi. Bural, Bingöl merkezde içinde taziyelere dışarıdan gelenlerin konaklayabileceği misafirhanenin de olduğu modern bir taziye evi yaptırdı. Kadın ve erkekler için ayrı bölümlerin yapıldığı taziye evinde misafirhane olarak inşa edilen bölümün 5 yıldızlı otel konforunda mimari edilmesi dikkat çekiyor.

“Dışarıdan Gelenler Rahatlıkla Kalacak”

Taziye evi 1 milyon 100 TL’ye mal oldu. Taziye evi hakkında bilgi veren Sadık Künefe’nin sahibi Sadık Bural, Bingöl’de taziye kültürünün çok yaygın olduğunu, Türkiye’den hatta yurt dışından insanların yakınlarının acısını paylaşmak üzere taziyelere geldiğine dikkat çekerek,”Dışarıdan gelen insanlar çoğu zaman konaklama sorunu yaşıyor. Tabi bunun hastası, yaşlısı ve benzeri durumları var. Bundan dolayı taziye evinin bir bölümünde misafirhane yaptık. Türkiye’ye örnek olacak bir hizmet oldu. İnsanlarımıza feda olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.