7 Günde 3 Maç

7 Günde 3 Maç
Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, 7 günde 2’si deplasman olmak üzere 3 lig maçına çıkacak. Bu maçlarda alacağı sonuçlar Play-Off hedefine ulaşıp ulaşmaması yolunda büyük önem taşıyor.

Saffet AZBAY 

Zorlu seride ilk sınavı yarın kendi sahasında Eyüpspor’a karşı verecek olan Diyarbakır temsilcisi, daha sonra 4 gün içinde sırasıyla Balıkesir ve Kocaeli deplasmanlarına çıkacak.

5 GÜN GURBETTE KALACAK

Salı günü uçakla İstanbul’a ,oradan da Balıkesir’in Bandırma ilçesine giderek 26 Şubat Çarşamba günü Play-Off için iddialı olan Bandırmaspor’la karşılaşacak. Bu maçın ardından Diyarbakır’a dönmeden Kocaeli’ne geçecek olan Büyükşehir, 2 Mart Pazar günü ligde kalma hesapları yapan Körfez F.K ile yapacağı maça Kocaeli’nde hazırlanacak. Yeşil-Kırmızılıların Marmara yöresindeki  gurbet serüveni Körfez F.K maçı sonrasında son bulacak.

BİR TALİHSİZLİK DAHA

Bu arada Büyükşehir Belediyespor’daki talihsizlikler devam ediyor. Uzun süredir sakat olan Ali Kurt,Mustafa Özgen ve Ankaragücü maçında çapraz bağları koptuğu için sezonu kapatan Uğur Tülümen’den sonra Sadat Şahin de sakatlandı. Erganispor’la oynanan maçta burnu kırılan Sadat’ın yarınki Eyüpspor maçında oynamayacağı açıklandı.

Yönetim,yaşanan sakatlıklar nedeniyle dün kurban kesti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.