Açık oto pazarı hareketli ancak alım-satımlar durgun

Açık oto pazarı hareketli ancak alım-satımlar durgun
Gaziantep’te kurulan açık oto pazarında alıcılar fiyatlardan şikayetçi olurken satıcılarda fiyatların düşürülmesine rağmen otomobillerini satamamaktan şikayetçi.

GAZİANTEP - Sabahın erken saatlerinden itibaren Araban Yolu üzerinde kurulan açık oto pazarına gelen yüzlerce vatandaş otomobil alım satımı için buluştu. Eski ve yeni modellerin sergilendiği binlerce araç üzerinde defalarca pazarlıklar yapıldı. Dakikalarca süren pazarlıklar olumsuzlukla sonuçlanırken alıcı vatandaşlar, “Otomobil alacağız ama durumlar iyi değil. Satıcılar söyledikleri fiyatlardan aşağı hiçbir şekilde düşmüyor ve pazarlık yapamıyoruz” dedi.


Satıcılar ise piyasada arabanın çok olduğunu ancak temiz araba bulmanın zor olduğunu söyledi. Satıcılar fiyatlar konusunda da, fiyatların yüksek olmadığını savundu. Bazı satıcılar ise alıcıların fiyatları yüksek bulduğunu ve bu nedenle sabahın erken saatlerinden itibaren gelmelerine rağmen bir türlü araçlarını satamadıklarını söyledi. Araç sahipleri pazara gelen bir çok vatandaşın sadece bakıcı olduğunu ve fiyat sorduklarını ifade etti. Kalabalığın çok olduğunu söyleyen müşteriler, vatandaş olarak araçlara ancak bakmakla yetindiklerini belirtti. Saatlerdir pazarda dolaştığını ifade eden vatandaşlar, pazarda binlerce aracın olmasına rağmen bütçelerine uygun araç bulamadıklarından yakındı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.