Adaletspor’da BAL sevinci

Adaletspor’da BAL sevinci
Deprem felaketi nedeniyle geçen sezon tamamlanamayan Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi’nde grup birincisi olduğu için TFF kararıyla Bölgesel Amatör Futbol Ligi’ne (BAL) yükselen Diyarbakır Adaletspor, ilk kez bu başarıya ulaşarak tarih yazdı.

TİGRİS HABER - Deprem felaketi nedeniyle geçen sezon tamamlanamayan Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi’nde grup birincisi olduğu için TFF kararıyla Bölgesel Amatör Futbol Ligi’ne (BAL) yükselen Diyarbakır Adaletspor, ilk kez bu başarıya ulaşarak tarih yazdı. Diyarbakır Adliyesi bünyesinde kısa süre önce kurulan Adaletspor’un başarısı adliye camiasında sevinçle karşılandı.

Deprem nedeniyle tamamlanamayan geçen sezonun ardında Diyarbakırspor ve Adaletspor, grup lideri oldukları için TFF kararıyla Bölgesel Amatör Futbol Ligi’ne (BAL yükseltildi. Diyarbakırspor, bir önceki sezon düştüğü BAL’a geri dönerken, Adaletspor ise bu başarıyı ilk kez elde etti. Kısa süre önce Diyarbakır adliyesi bünyesinde kurulan ve hem kurumsal yapısı hem de sportif başarısıyla dikkat çeken Adaletspor’un başarısı takdir topladı.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Adaletspor teknik sorumlusu Arif Ayık, özverili çalışmalar sonucunda bu başarıya ulaştıklarını söyledi.

“Özverili çalışmalar başarıyı getirdi”

BAL Ligi’ne yükselmelerinin değerli olduğunu ifade eden Ayık,”2022-2023 Diyarbakır Süper Amatör Ligi nde Teknik Direktör olarak görev aldığım Diyarbakır Adaletspor ile şampiyon olarak Bölgesel Amatör Ligi’ne çıkmayı başardık.

Sezon boyunca başta futbolcu kardeşlerime başarıya olan inançları, özverileri ve disiplinli çalışmaları için, her daim bize inanan ve desteğini esirgemeyen Başkanımız Metin Özkan ve yöneticilerimize, Genel Kaptanımız Haşim Kalkan’a, değerli teknik ekibime, yol arkadaşım Antrenör Kadir Gündüz abime ve özellikle bu süreçte bizden desteğini esirgemeyen değerli ailelerimize ve bize inanan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” İfadelerini kullandı. (Haber merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.