Ağacanoğlu: “Kesintisiz enerji için planlı kesinti şart”

Ağacanoğlu: “Kesintisiz enerji için planlı kesinti şart”
Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) Hakkari İl Müdürlüğü, hizmet kalitesini artırmak amacıyla gerçekleştirdiği bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

TİGRİS HABER - İl genelinde gerçekleşen çalışmalar hakkında açıklama yapan VEDAŞ Hakkari İl Müdürü İbrahim Halil Ağacanoğlu, “İl merkezi, ilçeler ve kırsal bölgelerimizdeki şebekemizin kontrolünü ve gerekli görünen yerlerde önleyici bakım çalışmalarımızı yapmak üzere ekiplerimizi görevlendirdik. Bugüne kadar yapılan çalışmalarımızla arızaya sebebiyet verme potansiyeli olan şebeke unsurlarımızın tamamını onardık ya da değişimlerini gerçekleştirdik. Ekonomik ömrünü doldurmuş şebeke unsurlarını ise yatırım çalışmalarımız bünyesinde yenilemeye devam ediyoruz. Ekiplerimiz bu çerçevede çalışmalarını ilimizin genelinde sürdürmektedir” dedi.

“Kesintisiz enerji, planlı bakım ister”

Yatırım, bakım ve onarım çalışmaları bünyesinde planlı elektrik kesintisi yapıldığını ifade eden Ağacanoğlu, “Planlı bakım çalışmalarımızı gerçekleştirirken, çalışanlarımızın ve üçüncü şahısların can ve mal güvenliğini korumak amacıyla planlı elektrik kesintisi yapmak zorundayız. Halkımızın, şebekemizi güçlendirmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz bu çalışmalarda gerçekleşen kısa süreli planlı kesintilere gösterdiği anlayışa teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.(İHA)

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.