AGEYV’den “Köy Okullarına Destek Projesi”

AGEYV’den “Köy Okullarına Destek Projesi”
Akın Global Eğitim ve Yardım Vakfı’nın Köy Okullarına Destek Projesi kapsamında gerçekleştirmekte olduğu ziyaretlerinin 2022 yılının Şubat ayı durağı Diyarbakır oldu.

TİGRİS HABER - AGEYV çalışanları Ankara’dan gelerek Diyarbakır’da bulunan gönüllüleri ile birlikte birer gün ara ile önce Ergani ilçesinde bulunan Şölen İlkokulu’na, ardından da Kulp ilçesinde bulunan Ünal İlkokulu’na ziyaret gerçekleştirdiler. Vakfın sağladığı kitapları ve kırtasiye ürünlerini okullara teslim eden vakıf çalışanları ve gönüllüleri, çocuklarla birlikte çeşitli etkinlikler düzenledi. Vakıf yetkilileri, “Ankara merkezli olan AGEYV, kurulduğu günden bu yana yardımlarını 81 ile ulaştırabilmek adına değerli bağışçıları ve gönüllüleriyle var gücüyle çalışıyor.” Şeklinde konuştular.

AGEYV yetkilileri,  ihtiyaç sahibi ailelerin, okulların ya da öğrencilerin veya vakfın faaliyetlerinde rol almak isteyen gönüllülerin ve destekçilerin vakfın resmi internet sitesi üzerinden gerekli başvuru formlarını doldurarak başvuruda bulunabileceğini belirtiyor. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.