AK Parti Diyarbakır İl Başkanı iddialara yanıt verdi

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı iddialara yanıt verdi
AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın, görevden alınan eski il başkan yardımcısının dile getirdiği iddialara yanıt verdi.

TİGRİS HABER- AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın, yaklaşık bir yıl önce görevden alınan İl başkan yardımcısı Celal Dengiz’in ortaya attığı iddialar üzerine Tigris Haber’e konuştu.

Şahsımla alakalı bir durum yok

Aydın şunları söyledi, “Bir yıl önce performans değerlendirmesi neticesinde il başkan yardımcılıklarında revizeye gittik. Bu kapsamda il başkan yardımcılığından alındı. Para alışverişi şahsım dışında başka parti mensuplarıyla yaptığı ticari ilişkidir. İl başkanlığı veya şahsımla alakalı bir durum değil. Aynı şekilde geçen haftada başka il başkan yardımcılıklarında revizyon yaptık. Çünkü seçim sürecine girmiş bulunmaktayız. Teşkilatımız, mensuplarının en maksimum faydayı sağlayabilecekleri görevlendirmeleri her zaman yaparlar. Bizimde gayemiz ekibimizde yer alan kişilerin hem Ak Parti il başkanlığımızın hem şehrimizdeki bütün vatandaşlarımıza en faydalı şekilde çalışmalarını temin etmektir. Bunun dışında dile getirilen hususlar belli amaçlarla gündeme getirilen iddialardır” açıklaması yaptı.

Şehrin sorunları için çabalıyoruz

Aydın son olarak şunları söyledi, “Kentimizin bu kadar önemli sorunları varken partimizin bu şekilde gündeme getirilmesi üzüntü vericidir. Kim ne yaparsa yapsın ben ve arkadaşlarım bu şehrin sorunlarının çözümü için çalışmaya devam edeceğiz, çünkü bizim başka hiçbir gayemiz yok” dedi. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum