AK Parti Hani İlçe binası önünde çatışma: 2 yaralı

AK Parti Hani İlçe binası önünde çatışma: 2 yaralı
Diyarbakır’ın Hani İlçesi’nde Uçak ve Yıldız aileleri arasında silahlı çatışma çıktı. AK Parti İlçe binası önünde yaşanan çatışmada iki kişi yaralandı.

TİGRİS HABER - Diyarbakır’ın Hani İlçesi’nde Uçak ve Yıldız aileleri arasında kavga çıktı. AK Parti İlçe binası önünde yaşanan çatışmada iki kişi yaralandı.

AK Parti Genel Merkezinin talimatı ile bir süre önce Diyarbakır’daki 12 İlçe başkanı görevden alınmıştı. Görevden alınan eski başkanın yerine ise Şevket Uçak atanmıştı. İddiaya göre İlçe Başkanlığına atanan Şevket Uçak’a akraba olan Yıldız ailesinin bazı aile üyeleri karşı çıktı. Mevcut başkana destek veren ve karşı çıkan Yıldız ailesine mensup kişiler AK Parti Hani İlçe binası önünde tartışmaya başladı. Olayın büyümesi üzerine iki kişi silahlı saldırıda yaralandı. Partililerin araya girmesi ile olay yatışırken, yaralananlar İlçe devlet hastanesine kaldırıldı.

Silah seslerinin gelmesi üzerine çok sayıda polis Ak Parti İlçe binasına giderek önlem aldı. İlçe’de güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkarıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum