AK Parti İl Başkanı çok iddialı konuştu

AK Parti İl Başkanı çok iddialı konuştu
Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, aylık mutat değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. İl Başkanı Kasım ayı değerlendirmesinde çok iddialı konuştu, “Diyarbakır’ı kazanacağız” dedi.

TİGRİS HABER - AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, Ergani İlçe Başkanı Fırat Dolu, Bismil İlçe Başkanı Veysel Yağmur, Silvan İlçe Başkanı Nedim Kılıçarslan ve Çınar İlçe Başkanı Ömer Murat Delil ile birlikte kentin gündemini değerlendirdi.

Diyarbakır barosuna 5 bin m2 alan

İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın," Kasım ayında Adalet Bakanımız Sayın Abdulhamit Gül’ün ziyaretinde Adli Tıp Grup Başkanlığı’mızın açılışı gerçekleştirildi. Yine Adalet Bakanımızın Diyarbakır ziyareti sırasında Yeni Adliye kompleksimizin inşaatının başlaması konusunda görüşmeler yapıldı. Kayapınar İlçemizde yapılacak Adliye Kompleksi ile tüm Mahkemelerin ve İcra Dairelerinin bir arada olacağı bir Adli yapıya kavuşacağız. Ayrıca bu kompleks içerisinde Diyarbakır Baromuza tahsis edilecek 5.000 m2 alanın da sözünü aldık. Bu alan Adliye Kompleksi projesine eklendi. Sayın Bakanımıza bu Adliye Kompleksinin yapılması noktasındaki katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.' Dedi.

Bismil’e Organize Sanayi Bölgesi

Bismil Organize Sanayi Bölgesi için atılan adımlara vurgu yapan il başkanı, şöyle dedi; "Yine Kasım ayı içerisinde Bismil ilçemizde Organize Sanayi Bölgesi yapılması konusunda ilgili Vali yardımcımız ve bürokratlarımızla saha çalışmalarını gerçekleştirdik. Başlayacak çalışmalar ile Bismil’de Tekstil Organize Sanayi Bölgesi ve Çırçır Fabrikaları Sanayi Sitesi yapılacak. Bu yatırımlar ile birlikte yaklaşık 10.000 kişiye iş imkânı sağlamayı hedefliyoruz. Bu şekilde Bismil’deki işsizlik sorunu ve istihdam eksikliğini çözmüş olacağız."

Diyarbakır-Batman arasına raybüs 

İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın "Diyarbakır ile Batman arasında karşılıklı seferler yapacak olan Raybüs seferleri için gerekli çalışmalara başlandı. Dört vagondan oluşan, her bir vagonunda yaklaşık 200 yolcunun seyahat edebildiği Raybüs seferleri ile vatandaşlarımız; Diyarbakır ile Batman ilimiz arasında hem daha ucuza, hem de daha güvenli bir şekilde Otobüs konforunda seyahat etme imkanına kavuşacaklar. Bu çalışmaların başlayacak olmasından dolayı Ulaştırma Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’na teşekkür ediyoruz. " ifadelerini kullandı.

Diyarbakır için iddialı sözler

Son olarak Kasım ayı içerisindeki çalışmalarını değerlendiren Başkan Aydın "Kasım ayı içerisinde Teşkilatlar olarak yine yoğun çalışmalar içerisinde olduk. Bağlar Gençlik Kolları Başkanlığımız Kasım ayında yeni genç üye kaydı sıralamasında Türkiye’de 3.oldu. Gençlik kollarımızı buradan bir kez daha tebrik ediyoruz. İlçe İlçe 2023’e sloganı ile gerçekleştirmekte olduğumuz saha çalışmalarımız kapsamında Yenişehir, Çüngüş ve Hazro ilçelerimizde programlarımızı gerçekleştirdik. Yılmadan, yorulmadan, önümüze çıkan bütün engelleri bir bir aşarak, ayağımıza pranga olan sureti haktan görünenleri bertaraf ederek Diyarbakır’ın 1047 mahallesinde sokak sokak, kapı kapı dolaşarak İnsanlarımızın yüreğine dokunacağız. Hükümetimizin yapmakta olduğu Hizmet siyasetini Teşkilatlar olarak Gönül siyaseti ile taçlandıracağız ve Diyarbakır’ı kazanacağız" dedi. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum