AK Parti Kayapınar ve Bağlar İlçe Kongreleri yapıldı

AK Parti Kayapınar ve Bağlar İlçe Kongreleri yapıldı
Diyarbakır'da AK Parti Bağlar ve Kayapınar İlçe Kongreleri yapıldı

Merkez Kayapınar ilçesi Gıran Park Düğün ve Konferans Salonunda gerçekleşen kongrede, İstiklal Marşı okundu, saygı duruşunda bulunuldu. AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal, kongrede yaptığı konuşmada, ilçenin 30 ilden daha büyük, kentin yeni ve ak yüzü olduğunu söyledi.

İlçenin mimari yapısıyla, yerleşim alanlarıyla, bulvarlarıyla Türkiye'de benzeri olmayan bir ilçe olduğunu kaydeden Bal, "Yeni görev alacak olan arkadaşlarımıza çok büyük bir sorumluluk düşüyor. 400 bin nüfusu var bu ilçenin. Görev alan arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum." dedi.

kayapinar-ak-parti.jpeg

Yapılan seçimde AK Parti Diyarbakır İlçe Başkanlığına Uğur Delidere seçildi.

AK Parti Bağlar İlçe Kongresi yapıldı

Öte yandan Merkez Bağlar ilçesi Göletli Park içerisindeki kafede gerçekleşen AK Parti Bağlar 5. Olağan Kongresine AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal, AK Parti Bölge Koordinatörü Ejder Açıkkapı, İl Başkanı Süleyman Serdar Budak, Hani Belediye Başkanı İbrahim Lale, Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, il ve ilçe yöneticileri ile partililer katıldı.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, kongrede yaptığı konuşmada, AK Parti'nin son 19 yılda gösterdiği değişimi Bağlar'a yansıttıklarını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın millete olan sevdasını esas alarak verdikleri mücadelede halkın güvenini kazandıklarını söyledi.

Belediyenin kaynaklarını ve imkanlarını milletin yararına değerlendirirken, rutin belediyecilik hizmetleri dışına çıkıp sosyal projeleri da hayata geçirdiklerini ifade eden Beyoğlu, şöyle konuştu:

"Geride bıraktığımız kısa zamanda elde ettiğimiz başarıdan cesaret alarak inşallah önümüzdeki zamanı çok daha iyi değerlendirerek vizyon projelerimizi hayata geçirip Bağlar'ı gelecekte yaşanılabilir model bir şehir haline getireceğiz. AK Parti bir dava ve gönül hareketidir. AK Parti milletin bağrından kopan, milletin sesidir. Mazlumların umududur. Bizlere düşen görev, bu kutlu davaya her koşulda hizmet etmektir."

Konuşmaların ardından tek liste ile gidilen seçimde Ahmet Maruf Demir AK Parti Bağlar İlçe Başkanlığına getirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum