Ak Parti Milletvekili Aday Adayları iftar yemeğinde buluştu

Ak Parti Milletvekili Aday Adayları iftar yemeğinde buluştu
AK PARTİ Diyarbakır İl Başkanı M.Şerif Aydın Diyarbakır Milletvekili Aday Adayları ile iftar programında bir araya geldi.

TİGRİS HABER - 14 Mayıs 2023 seçimlerinde AK PARTİ yi tercih edip aday adayı olmalarından dolayı her birine ayrı ayrı teşekkür eden Aydın,iftara katılan aday adaylarına söz hakkı vererek seçim süreciyle alakalı öneri ve görüşlerini dinledi. Bunun bir bayrak yarışı olduğunu ve sonuçta listeye 12 kişinin gireceğini dile getiren Aydın; sonuç ne olursa olsun küsmeden, kırılmadan bu davaya hepinizin sonuna kadar hizmet edeceğine dair inancım tamdır.

7329c872-5760-42dc-9846-e20f93034dea.jpg

Adaylarımız belli olduktan sonra da yine aynı birlik,beraberlik ve dayanışma ile yüzyılın en önemli seçiminde hepinizin aktif rol almasını önemsiyorum. İnşallah 15 Mayısta, Türkiye Yüzyılı sloganıyla çıktığımız bu kutlu yürüyüşümüzü sizlerin de desteğiyle davamızın öncüsü Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden Cumhurbaşkanı olacağı ve mecliste AK Parti sıralarının daha güçlü olduğu bir sabaha uyanacağımıza yürekten inanıyoruz. Hepinize bugün burada vermiş olduğunuz birlik mesajı için teşekkür ediyorum dedi.
Ak Parti Diyarbakır İl Başkanlığının Aday Adaylarına vermiş olduğu iftar yemeği, hatıra fotoğrafıyla son buldu. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.