"AK Parti Silvan İlçe Danışma Meclisi Toplantısı" gerçekleştirildi

"AK Parti Silvan İlçe Danışma Meclisi Toplantısı" gerçekleştirildi
Diyarbakır Silvan'da, ’AK Parti Silvan İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’ yapıldı.

TİGRİS HABER - Silvan Kültür merkezi konferans salonunda düzenlenen toplantıya, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, Önceki Dönem Tarım ve Hayvancılık Bakanı, Diyarbakır Milletvekili Dr. M.Mehdi Eker, Önceki Dönem Tarım ve Hayvancılık Bakanı Kutbettin Arzu, Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal, MKYK üyeleri Suna Kepolu Ataman ile Alaattin Parlak, AK Parti İlçe Kadın Kolları, Gençlik Kolları Başkanları, yönetimleri, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Üyeleri ile partililer katıldı.Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından  başladı. 

“Silvan Barajı'na sahip çıkmamız lazım”

Toplantıda yaptığı konuşmada S ilvan Barajının önemine vurgu yapan AK Parti Diyarbakır Milletvekili ve Önceki Dönem Tarım ve Hayvancılık Bakanı, Dr. M. Mehdi Eker,  'Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Silvan için gerçekleştirdiği en önemli yatırımlardan biri olan Silvan Barajı'na sahip çıkmamız lazım. Bunun biran önce tamamlanmasını sağlamalıyız ki burada işsiz kalmasın, refah artışı olsun. Barajın tamamlanması bölgede üretimin ve hayvancılığın artmasına yarar sağlayacak. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Milletvekili olarak, hükümet olarak bu desteği kardeşlerimize vereceğiz."diye ifade etti.

“Toplantılarımızı tüm ilçelerimizde gerçekleştirmeyi hedefliyoruz”

Toplantıda konuşan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın "İlçe Danışma Meclisi toplantılarımıza bugün Silvan ile başlıyoruz. Buradaki temel amacımız 8 aylık süre içerisinde 16 ilçeyi 17.ilçeye taşıyacak bir çalışma gerçekleştirmek. Bugün de toplantıya katılmadan önce tüm teşkilat bir arada "İlçe ilçe 2023’e " programı kapsamında Hazro ilçemizdeydik. Bu program ile hedeflediğimiz, Teşkilat yöneticileri ve belediye başkanları ile beraber ziyaret ettiğimiz İlçe de 21 ayrı gruba ayrılarak aynı anda ilçenin merkez ve köylerine  dağılarak halkımızın sorun ve talepleri dinlemek. Ve çözüm üretmektir. Silvan ile beraber başlattığımız Danışma Meclis toplantılarımızı yaklaşık 40 günlük bir süre içerisinde tüm ilçelerimizde gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. " diye ifade etti.

Silvan İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, katılımcıların sorularının cevaplandırılmasının ardından sona erdi. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.