“AK Parti üyesi olmazsam burs bana çıkmaz mı?”

“AK Parti üyesi olmazsam burs bana çıkmaz mı?”
Gelecek Partisi Silvan İlçe Başkanı Mehmet Nezir Anlamış, KYK ve burs başvurularında AK Partili olmayan öğrencilerin sorun yaşadığı iddiasında bulundu.

TİGRİS HABER - Gelecek Partisi Silvan İlçe Başkanı Mehmet Nezir Anlamış, Kredi Yurtlar Kurumu ve burs başvurularından AK Partili olmayan öğrencilerin yararlanmadığına ilişkin bir iddiayı dile getirdi.

AK Partili olmayana burs yok mu?

Gelecek Partisi Silvan İlçe Başkanı Anlamış, yazılı bir açıklama ile söz konusu skandal uygulamaya ilişkin şu ifadeleri kullandı: “AK Parti’nin son yıllardaki sancılı siyaseti her gün etkisini sürdürüyor. Son olarak dün bana ulaşan üniversite öğrencileri 28 Ekim tarihinde başlayan KYK ve burs başvurularında bir skandala daha rastladı. Öğrenci kardeşlerimiz kredi ve yurtlar kurumu kredi ve burs başvurularında aşağıdaki madde ile karşılaşınca “Acaba AK Parti üyesi olmazsak bize burs çıkmaz mı?” gibi sorularla bize dönüş yaptılar. Yaptıkları dönüş ile geleceğimizi şekillendirecek gençlerimize yapılan bu etik olmayan davranışı kınamakla beraber yanlışın biran önce sonlandırılmasını bekliyoruz. Devletin yetkilerini kendi siyasi argümanlarınıza kullanmayı bırakıp temiz siyasete geçmenizi bekliyoruz.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.