AK Parti’den deprem konut alanına ziyaret

AK Parti’den deprem konut alanına ziyaret
AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından depremde hasar gören vatandaşlar için Diyarbakır'da yapılacak konutların bulunduğu alanı ziyaret etti.

TİGRİS HABER - Diyarbakır'da da yapımına başlanan TOKİ konutlarının bulunduğu Oğlaklı Mahallesi'ndeki alanı ziyaret eden İl Başkanı Aydın ve beraberindeki heyet, Çevre Şehircilik İl Müdürüyle birlikte yapımı devam eden konutları yerinde inceledi. Konutların hızla yükseldiği inşaat sahasında il müdürü ve şantiye yetkililerinden bilgi alan başkan Aydın, alt yapı, elektrik ,imar planı, sağlık, sosyal ve kültürel tesisler ,su ve daha bir çok konuda Çevre şehircilik ve iklim bakanı Sayın Mehmet Özhaseki ve TOKİ başkanı, Ömer Bulut ve ilgili genel müdürleri arayarak sorunların bir an evvel çözümü konusunda görüşmeler gerçekleştirdi.

Görüşmelerden sonra il müdürüyle yapılan evleri ve inşaat alanını gezen başkan Aydın, “Devletimiz vatandaşlarımızın mağdur olmaması için tüm imkanları seferber ediyor. Cumhurbaşkanımızın da bu konuda kesin talimatı var. İnşallah taahhüt edilen tarihte vatandaşlarımıza evleri teslim edilecek. Bu süreçte de vatandaşlarımızın adaptasyon sürecini hızlandırmak için tüm kurumlar elinden geleni fazlasıyla yapıyor ve yapmaya devam edecek” dedi.(Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.