AK Parti’den TMO'ya Ziyaret

AK Parti’den TMO'ya Ziyaret
Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, Milletvekili Suna Kepolu Ataman ve beraberindeki heyet TMO'yu ziyaret etti.

Mahsum Rençber

TİGRİS HABER - Son günlerde çiftçilerin bölgedeki bir numaralı gündem maddesi haline gelen buğday alım satım işlemleri hakkında bilgi almak için TMO’ya ziyaret gerçekleştiren AK Parti heyeti, son durum hakkında bilgi aldı. Ziyaret sonrası konuşan Suna Kepolu; “Diyarbakır'da şu ana kadar TMO vasıtasıyla, 550 bin ton buğdayın alımı tamamlanmış ve 400 bin ton buğdayın da randevu/alım işlemi yapılmış durumda.

ak-parti-tmo-ziyareti.jpeg

Bugün saat 17.00 itibariyle randevuya açılacak 130 bin ton buğday alımı ile İlimizdeki buğday alım programı tamamlanacaktır. Bunun dışında çiftçilerimizin buğday satış talepleri olursa da TMO tarafından hızlıca alım işlemleri gerçekleştirilecektir” dedi.

İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın ise, TMO'nun üreticinin mağdur olmaması için gayret gösterdiğini, yaklaşan mısır hasadı için de TMO'nun gerekli hazırlıkları yaptığını ve bunun için de Mardin'de 400 bin tonluk depo hazırlandığını dile getirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.