AK Partili Akar’dan Gazetemize ziyaret

AK Partili Akar’dan Gazetemize ziyaret
AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar gazetemiz Tigris Haber’i ziyaret etti. Akar, Diyarbakır ve bölgenin gündemine ve referandum çalışmalarına ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni İlyas Akengin’i ziyaret eden AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, Diyarbakır’daki referandum çalışmalarına, 16 Nisan’da halkoyuna sunulan 18maddelik Anayasa Değişiklik Paketine, Diyarbakır’daki kimi Kürt partilerinin sandığa gitmeme tercihine,  Sur’da yürütülen ihya ve imar projeleri kapsamında yapılan çalışmalara ve AK Parti ve Kayyumların adını kullanarak vatandaşlara iş vaadinde bulunanlara ilişkin olarak kapsamlı değerlendirmelerde bulundu.

 

AK Partinin referandum çalışmalarının son bir ayda yoğunlaşarak süreceğini belirten Akar, 18 maddelik değişiklik paketi ile ülkenin bir dizi temel sorununu çözebilecek istikrarlı bir yönetim sistemine geçileceğini söyledi. Başlı başına söz konusu paketin ülkenin birikmiş bir dizi sorununu çözmeyeceğini ama bu paket ile getirilen sistem değişikliğinin ülkenin tüm sorunlarını çözecek anahtar işlevi göreceğinin altını çizdi.

İcraat odaklı bir iktidar anlayışı ile hareket ettiklerini belirten Akar, ülkeye yapılan tüm hizmetlerin, getirilen tüm yeniliklerin Kürdüyle, Türküyle, Alevisiyle, Sünnisiyle ülkenin ayrımsız tüm toplumsal kesimlerine getirildiğini ve getirilen hizmetlerden tüm vatandaşların eşit bir şekilde yararlandığını söyledi.

Referandum sonuçları konusunda iyimser olduğunu ve Türkiye’nin genelinde yakalayacakları oy oranını bölgede de ulaşacaklarını belirten Akar, referandumda evet çıkacağını, evet ile birlikte bölgenin huzur, güven ortamına kavuşacağını ve özel sektör yatırımlarının artacağını, bölgenin işsizlik sorununun minimize edileceğini söyledi.

Akar ile Diyarbakır’ın ve bölgenin gündemi, sorunları üzerine yaptığımız özel, kapsamlı röportajı ise en yakın zamanda okurlarımız ile paylaşacağız.

Ali ABBAS YILMAZ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.