AK Parti'li başkan aday olmak için istifa etti

AK Parti'li başkan aday olmak için istifa etti
31 Mart Yerel Seçimleri yaklaştıkça partiler içerisinde hareketli günler yaşanıyor. AK Parti Tunceli İl Başkanı Sercan Özaydın, yerel seçimlerde aday olmak için görevinden istifa etti.

Serhat Özdemir/ Haber

TİGRİS HABER - Yerel Seçimler yaklaştıkça partiler içerisinde aday belirleme süreçleri de şekillenmeye başladı. Partilerde görev yapan İl ve ilçe başkanlarının yerel seçimlerde aday olmak için istifa edecekleri bekleniyordu. AKP Tunceli İl Başkanı Sercan Özaydın, yerel seçimlerde aday olmak için görevinden istifa etti. İstifasını sosyal medya üzerinden duyuran başkan, birçok iddialara da konu olmuştu.

'Askeri törenle karşılanmıştı'

Görevinden istifa eden AKP Tunceli İl Başkanı Sercan Özaydın, AKP Çemişgezek Belediye Başkanı Metin Levent Yıldız, AKP Çemişgezek İlçe Başkanı Uğur Oğuz ile birlikte Çemişgezek Gedikler Jandarma Karakol Komutanlığı'nı ziyaret etmiş, Özaydın askeri törenle karşılanmıştı. Tören kıtasını selamlayan AKP’li Özaydın'ın fotoğrafları Çemişgezek Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarından paylaşılmış kısa bir süre sonra silinmişti.

Özaydın, gelen tepkiler üzerine yaptığı açıklamada karakol komutanını beklemek için bir an durduğu esnada alınan bir görüntü olduğunu söylemişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.