AK Partili Başkan: Diyarbakır’ı alacağız

AK Partili Başkan: Diyarbakır’ı alacağız
Aylık değerlendirme toplantısında konuşan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, “2023 seçimlerinde 20 yıllık iktidar dönemimize Diyarbakır’ı alarak başlayacağız” dedi.

TİGRİS HABER -  AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, Eğil İlçe Başkanı Zeki Uçar, Hazro İlçe Başkanı Cemal Mehmetoğlu, Sur İlçe Başkanı Davut Yıldız, Çüngüş İlçe Başkanı Zübeyir Arslanca ile birlikte kentin gündemini değerlendirdi.

Aralık ayı değerlendirmesi yapan İl Başkanı Aydın iddialı açıklamalarda bulundu. Ekonomik sorunlara değinen Aydın, “Türkiye olarak, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde özellikle Pandemi ile birlikte üretim odaklı istihdama yönelik ekonomik model ile bu süreci halkımızın en az zararla atlatabileceği bir yol haritası ile hareket ediyoruz. Türkiye olarak kendi iç dinamiklerimizden kaynaklanan nedenlerle; ekonomi alanında saldırılara maruz kaldığımızdan dolayı, gelişmiş ülkelerden daha fazla mevcut durumdan etkilenmemiz de kaçınılmaz bir realiteydi. Özellikle döviz kurları üzerinden yapılan bu saldırılara karşı, Sayın Cumhurbaşkanımızın kararlı duruşu ile Faiz lobilerine boyun eğmeden bugünlere geldik. Geldiğimiz noktada gördük ki aslında halkımız bu konularda Sayın Cumhurbaşkanımızın yönetimine ve Ak Parti iktidarına güvenirse biz ülke olarak, bu süreçlerden başarıyla ve büyüyerek çıkacağız. Gıda fiyatlarındaki fırsatçılık temelli artışların geri çekilmesi ile birlikte halkımızın daha rahat bir şekilde bu süreçleri geride bırakacağını görüyoruz. Hükümet olarak bir yandan İstihdam konusunda gerekli bütün atılımları gerçekleştirip işsizlik sorununu çözmeye çalışıyoruz. Bir yandan da çalışanlarımızı enflasyona ve artan fiyatlara karşı koruma politikamızı sürdürüyoruz. Asgari ücret konusunda sergilediğimiz tutumu Memurlara emeklilere de uygulayarak bu insanlarımız ile ilgili de gerekli ücret artışlarını en üst oranlarda uygulayacağız” dedi.

Diyarbakır’ı alarak başlayacağız

20 yıldır ülke insanının yarınlarını inşa etmek için mücadele ettiklerini belirten Aydın, “Sanayiden spora, yerli sanayiden demokratik adımlara onlarca konuda çok büyük devrimler gerçekleştirdik. Halkımız kimin kendisinin sorunlarıyla uğraştığını, kimin derdiyle hemhal olduğunu görecek ferasete sahiptir. Bizler milletimizin engin sağduyusuna güveniyoruz. Bu zor süreçleri de milletimizin desteği ile atlatacağız. 2023 seçimleri ile birlikte 20 yıllık iktidar dönemimize Diyarbakır’ı alarak başlayacağız. Bu konuda hem milletimize, hem liderimize, hem de teşkilatlarımıza güveniyoruz. 20 yıllık iktidarımız boyunca, nasıl ki Milletimize en güzel şekilde  hizmet etme gayretinde idiysek, yirmi yıllık iktidar dönemimizde de bu hizmetleri, atılımları devam ettirecek ve Bölgesel bir güç haline gelen Ülkemizi, küresel bir güç haline getireceğiz” şeklinde konuştu.

1047 mahallede sahada olacağız

Yıl boyunca sahada olduklarını dile getiren Aydın, “Yine Sandık Kurullarımızı oluşturarak, Mahalle temsilcilerimizi revize ederek, seçim günü görev yapacak partililerimizi eğiterek 2021 yılını Teşkilatlar olarak oldukça verimli bir çalışma süreciyle geçirdik. Bir yandan Seçime yönelik bu anlamdaki Teşkilat ve saha  çalışmalarımızı yaparken, diğer yandan da şehrimizin bütün siyasi, ekonomik, kültürel ve sportif talep, sorun ve beklentileri ile de ilgilenme gayretinde olduk. 2022 yılında da bütün Teşkilatlarımız, 17 ilçe, Kadınlarımız ve Gençlerimizle sahada omuz omuza çalışmalarımızı yürüteceğiz. Diyarbakır’ın 1047 mahallesinde sahada olacağız. Çalınmadık kapı, dokunulmadık yürek bırakmayacağız. Hükümetimizin başarılı bir şekilde sürdürdüğü Hizmet siyasetini Gönül siyasetiyle taçlandırmaya devam edeceğiz” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum