AK Partili Kurt isyan etti: İşe girmek için 80 bin TL para almışlar

AK Partili Kurt isyan etti: İşe girmek için 80 bin TL para almışlar
Eski Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Abdurahman Kurt çok konuşulacak bir iddiada bulundu. Kurt, DSİ ve havaalanı güvenliği için yapılan alımların para karışlığında gerçekleştiğini söyledi.

Sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden açıklama yapan eski AK Parti milletvekili Abdurrahman Kurt, DSİ ve havaalanı güvenliği için istenen ücretleri yazdı.

Kurt’un iddiasına göre Diyarbakır’da kamu kurumlarında eleman alımında Devlet Su İşleri (DSİ) için 80 bin lira, havaalanında silahlı güvenlik görevlisi olabilmek için 22 bin lira ödemek gerekiyor.

Allah belanızı versin

Kurt’un paylaşımı şöyle, “Herşey bir yana da Diyarbakır’da kamu kurumlarında eleman alımlarında kadro satışı o kadar içselleşmiş ki akıl almıyor. En son DSİ için 80 bin civarı rakamlar artık birileri buna da edi bese (yeter artık) demeyecek mi? Bu arada havaalanı silahlı güvenlik için de 22 binmiş raiç :)) Allah belanızı versin be” şeklinde paylaşımda bulundu.

İspatı yoksa iftiradır

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Süleyman Serdar Budak, Kurt’un gündeme getirdiği iddialar için “Eğer bu işi yapan varsa belgelerle ortaya konulursa lanetlemek lazım ama ortada belge yoksa, bu işi yapan yoksa bu tür mesajlar havaya laf söylemektir. Bu tür bir açıklama yapmanın sosyal medyada bunu paylaşmanın bir anlamı yok. Bu da ispatlamazsa iftira atılmış demektir, ben kendisini arayıp kendisiyle de bu konuyla ilgili görüşeceğim” şeklinde konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum