Ak Partili Kurt’tan Büyükşehir’e 'ucube' tepkisi

Ak Partili Kurt’tan Büyükşehir’e 'ucube' tepkisi
Ak Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Abdurrahman Kurt, Diyarbakır’da tepkilere neden olan karpuz ve kadayıfçı figürüne tepki gösterdi. Kurt, “Figürler yapımcıya tekrar yaptırılmalı” çağrısında bulundu.

TİGRİS HABER - Kayyum yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi tarafından havalimanı yolunun kenarında peyzaj çalışması yaptı. Bu kapsamda kavşağın farklı yerlerine hasır bilezik, karpuzun içerisinde yer alan çocuk, halay çeken folklor ekibi ve kadayıf tepsisini gösteren kişi “heykelleri” yerleştirildi. Büyükşehir’in gündem olan düzenlemesine vatandaşlar tepki göstermeye devam ediyor.

Çocuk ve kadayıfçı figürleri yenilensin

Tepki gösterenlerden biri de Ak Parti MKYK üyesi Abdurrahman Kurt. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kurt Büyükşehir Belediyesine çağrıda bulundu. Kurt, “Öncelikle Havaalanı kavşağını ve şehrin girişini Sembollerimiz ve değerlerimize atıflar yapan uygulamalarla değerlendiren Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederiz. Hatta daha pek çok değer eklenmeli. Ancak folklor ekibi gayet iyi dursa da çocuk ve kadayıfçı figürü yapımcıya tekrar yaptırılmalı” ifadelerini kullandı. (Tigris Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum