Ak Parti’li Lök Çermik’te seçmenle beraberdi

Ak Parti’li Lök Çermik’te seçmenle beraberdi
Lök: “AK PARTİ kurulduğu günden beri bu davanın bir neferiyim”

Diyarbakır - Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili, TBMM Başkanlık Divan Üyesi Mine Lök Beyaz, Ak Parti kurulduğu günden beri bu davanın bir neferi olduğunu söyledi. 
Seçim çalışmaları kapsamında Çermik ilçesine giden Mine Lök Beyaz, halka seslendi. İlçe girişinde AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Akdağ tarafından karşılanan Beyaz, partililerle selamlaştıktan sonra bir konuşma yaptı. Beyaz, “Biz bu toprakların çocuklarıyız. Hem annem, hem rahmetli babam bu toprakların çocuklarıdır. Dedelerim, dedelerimin dedeleri bu topraklarda doğup büyüdü. Ben her zaman Çermikli olmakla çok büyük gurur duydum. Ak Parti kurulduğu günden bu yana, Sayın Başbakanımız önderliğinde bu davanın bir neferi olarak çalıştım. Kadın kollarında görev yaparak buralara gelmiş bir kardeşinizim. Bu davaya inanmış ve bu dava ile halka hizmet etmeye gönül vermiş bir kardeşinizim. AK Parti olarak tek derdimiz var, o da halka daha iyi nasıl hizmet verebilirizin derdidir. AK Parti hükümeti Türkiye genelinde çok büyük hizmetler yapmıştır. Diyarbakır ve Çermik için de güzel hizmetler yapmış ve yapmaya da devam ediyor. Bizim Kale Barajı projemiz vardı. Ben milletvekili olduktan sonra önüne Çermik ismini de eklettim. İstedim ki Çermik adı o barajda yaşasın. Allah başbakanımızdan razı olsun, onun talimatları ile ismi değişti. Bu proje 371 milyonluk projedir. Bunu Çermik ilçesine hediye ediyoruz. En kısa sürede bunun temeli atılacak ve yapımına başlanacaktır. Bu Çermik için, gelecek için inşallah çok büyük katkı sağlayacaktır” dedi.
“Çermik kaplıcaları Diyarbakır’ın Türkiye ve dünyaya açılan kapısı olacak bir hazinedir”
AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mine Lök Beyaz, Çermik Kaplıcaları’nın Diyarbakır’ın Türkiye ve dünyaya açılan kapısı olacak bir hazine olduğunu ve bu hazineye tüm ilçe sakinlerinin sahip çıkması gerektiğini söyledi. Beyaz, “Bizim Çermik için özellikle şunu yapmamız lazım, ben hepinizden rica ediyorum. Çermik Kaplıcaları dünyada çok önemi olan, yeri olan çok değerli bir kaplıca olarak bir hazinedir. Biz bu Çermik Kaplıcaları’nı Çermik markası yaparak Diyarbakır’ın Türkiye’ye, dünyaya açılan kapısı yaparak el birliği ile kaplıcalarımızı ayağa kaldırıp ilçemizi marka kent yapacağız” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.