AK Partili Milletvekilleri, Çermik ve Eğil Belediyelerini ziyaret etti

AK Partili Milletvekilleri, Çermik ve Eğil Belediyelerini ziyaret etti
AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri Mehmet Galip Ensarioğlu ve Suna Kepolu Ataman, mahalleri seçimlerde kazandıkları Çermik İlçe Belediye Başkanı Şeyhmus Karamehmetoğlu ile Eğil Belediye Başkanı seçilen Fırat Seydaoğlu'nu ziyaret etti.

Mehmet Türk

TİGRİS HABER - AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman, sosyal medya platformu X'ten yaptığı paylaşımda, Çermik İlçesi'ne yaptıkları ziyaret ve bayramlaşmalarla ait fotoğraflar yayınladı. Ataman, "Milletvekilimiz Mehmet Galip Ensarioğlu ile birlikte; Çermik'li hemşehrilerimizin teveccühüyle tekrardan Belediye Başkanı olarak seçilen Şehmus Karamehmetoğlu’nu makamında ziyaret ettik. Kıymetli hemşehrilerimizin bayramını kutladık. Sayın Başkanımıza Çermik'li hemşehrilerimize yapacağı hizmetlerde başarılar diliyorum" notunu da takipçileriyle paylaştığı görüldü.

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Galip Ensarioğlu da sosyal medya platformu X hesabından Eğil ilçesiyle ilgili paylaşım yaparak, "Milletvekilimiz Suna Kepolu Ataman ile birlikte Eğilli hemşehrilerimizin teveccühüyle Eğil Belediye Başkanı olarak seçilen Fırat Seydaoğlu’nu ziyaret ettik. Sayın Başkanımıza, Eğilli hemşehrilerimize yapacağı hizmetlerde başarılar dilerim. Milletimizin desteğiyle Diyarbakır’ımızın her bir köşesinde inandığımız yolda el ele, gönül gönüle ilerlemeye devam edecek, memleketimizin refahını artırmak ve hemşehrilerimizin yaşam kalitesini iyileştirmeye yönelik çalışmalarımızı ilk günkü aşk, heyecan ve artan sorumluluk bilinciyle sürdüreceğiz" mesajını verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum