AK Partili vekiller İl Başkanı Altaç’ı ziyaret etti

AK Partili vekiller İl Başkanı Altaç’ı ziyaret etti
AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri, İl Başkanı Aydın Altaç’ı ziyaret ederek, seçim değerlendirme toplantısı yaptı. Altaç, Diyarbakır’a hakettiği hizmeti vereceklerini kaydetti.

DİYARBAKIR - AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı’nı ziyaret eden milletvekilleri Cuma İçten, Mine Lök Beyaz, Oya Eronat, Mehmet Süleyman Hazmaoğulları, İl Başkanı Aydan Altaç ve AK Parti Diyarbakır Seçim Koordinasyon (SKM) Koordinatörü Sabri Balaman ile birlikte değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıda AK Parti ve belediye başkan adayları tarafından Diyarbakır’da yürütülen çalışmalar ele alındı. AK Parti hizmetlerinin daha iyi halka anlatılması için neler yapılabileceğinin konuşulduğu toplantıda, büyükşehir belediye başkanlığı başta olmak üzere tüm ilçe belediye başkan adaylarının genel durumları masaya yatırıldı.

Yaptıkları çalışmalar hakkında milletvekillerine bilgi veren AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, seçim çalışmalarının aralıksız devam ettiğini ve halktan da yoğun bir ilgi gördüklerini söyledi. Altaç, “Sahada yaptığımız çalışmalarda halkın hizmete susadığını gözlemliyoruz. Halk da yıllardır hizmet alamamaktan şikayetçi. Kapı kapı dolaşarak Ak belediyecilik hizmetlerini anlatıyoruz. Ekiplerimizle 24 saat durmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Diyarbakır 30 Mart’ın ardından Ak belediyecilik ile tanışacaktır. Halkın desteği ile seçimi kazanarak Diyarbakır’a hak ettiği hizmeti vereceğiz. Biz Diyarbakır genelindeki tüm belediyelere talibiz. Halkımız da bu konuda bize destek sunuyor” dedi. 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.