AK Parti'ye fuhuş şoku: Belediye başkanı tutuklandı

AK Parti'ye fuhuş şoku: Belediye başkanı tutuklandı
Elazığ’da eş zamanlı düzenlenen fuhuş operasyonlarında tutuklanan 5 kişi arasında Mollakendi beldesinin AK Parti’li Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan’ın da olduğu ortaya çıktı.

Foto: Arşiv

TİGRİS HABER - Elazığ’da geçtiğimiz günlerde, Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Ahlak Büro Amirliğine bağlı ekipler “Cemre Operasyonu” adı altında eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.

Sözcü’den Özgür Cebe’nin haberine göre, operasyonda aralarında otel sahibi olan ve otelinde fuhuş yaptırdığı tespit edilen AK Parti’li Mollakendi Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğa’’ın da bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı. 3 günlük gözaltı süresi dolan zanlılar 1 Mart günü Elazığ Adliyesine çıkarıldı.

Burada ifadeleri alınan 5 zanlı daha sonra tutuklanma talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Sorgu hakimliğine sevk edildi. Sorgu hakimliğinde ifadeleri alınan 5 zanlı daha sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan’ın da Elazığ kent merkezinde daha önce yurt olarak kullanılan ve sonradan otele dönüştürülen mekânda fuhuş yaptırdığı için, “Bir kimseyi fuhuşa teşvik etmek, aracılık etmek veya yer temin etmek” suçundan tutuklandığı öğrenildi.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.