Akşener: İYİ Parti, fezlekeye bakar, gereği neyse onu yapar

Akşener: İYİ Parti,  fezlekeye bakar, gereği neyse onu yapar
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, "İYİ Parti, Türk yargısının hazırladığı fezlekeye bakar, gereği neyse onu yapar" dedi.

TİGRİS HABER - İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, "İYİ Parti, o fezlekelerin önünü arkasını iyice okur. Çünkü İYİ Parti, o fezlekelerin önünde biri varsa, ardında da sizin olduğunuzu çok iyi bilir. İYİ Parti, Türk yargısının hazırladığı fezlekeye bakar, gereği neyse onu yapar." dedi.

“Gözü kapalı el kaldırmaz”

Akşener, partisinin grup toplantısında Meclis’e getirilen Fezlekelere ilişkin yaptığı konuşmada: “Mesela İYİ Parti, milletin derdi konuşulmasın diye önüne getirilen fezlekelere, gözü kapalı el kaldırmaz. İyi Parti o fezlekelerin önünü arkasını iyice okur çünkü İyi Parti o fezlekelerin önünde biri varsa arkasında da sizin olduğunuzu çok iyi bilir. Türk yargısının hazırladığı fezlekeye bakar gereği neyse yapar. Konuşulan 9 fezleke halbuki gelen 33 fezleke. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın” dedi.

“Devlet böyle yönetilmez”

Milletin zorluklarla mücadele ettiğini ancak Türkiye’nin, bu acı gerçekleri aşacak imkanları bulunduğunu dile getiren Akşener, şunları kaydetti:

"Türkiye’nin, her bir vatandaşını refaha erdirecek kaynakları, zenginliği var. Bütün mesele, bu zenginliği, kimin nasıl paylaşacağı. İşler yolundayken, müteahhidini ihaleye boğan bu iktidar, bütçe dara düştüğünde, acısını onlardan değil sırtına yeni yeni vergiler, yeni cezalar bindirdiği milletimizden çıkartıyor. Hak böyle olmaz. Adalet böyle olmaz. Devlet böyle yönetilmez.” (Haber Merkezi)

 

Kaynak:Anadolu Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.