Aktaş: Seçim ilk turda kazanılmalı

Aktaş: Seçim ilk turda kazanılmalı
Son yerel seçimlerde CHP’den Diyarbakır Yenişehir İlçe Belediye Başkan adayı olan Berat Aktaş, Diyarbakır’da Kemal Kılıçdaroğlu’na büyük bir güvenin olduğunu söyledi.

TİGRİS HABER - Son yerel seçimlerde CHP’den Diyarbakır Yenişehir İlçe Belediye Başkan adayı olan Berat Aktaş, Diyarbakır’da Kemal Kılıçdaroğlu’na büyük bir güvenin olduğunu söyledi. Aktaş, Türkiye’nin kaybedecek zamanı olmadığını, HDP’nin de desteği ile seçimin ilk turda kazanılması gerektiğine vurgu yaptı.

CHP’li Berat Aktaş, HDP tabanının da Kemal Kılıçdaroğlu’na sıcak baktığını, bu yüzden ilk turda aday çıkarmaya gerek olmadığına vurgu yaparak, “Şu an ciddi bir değişim rüzgârı Türkiye’nin dört bir yanında esmeye başladı. Diyarbakır’da ise Kemal Kılıçdaroğlu’na büyük bir güven var, HDP’nin aday çıkarması için hiç bir neden göremiyorum. Seçimi 2. Tura bırakmaya hiç gerek yok. Liyakatli kadrolar ile Türkiye’nin bir an önce Dünyaya açılması gerekir. Kılıçdaroğlu bu düşüncede olan bir lider. HDP’nin adayı da Kemal Kılıçdaroğlu olmalı. Seçim ilk turda kazanılmalı, Türkiye’nin kaybedecek zamanı yok. HDP’nin Hak, hukuk ve adalet söylemi ile yürüyen bir liderin yanında yer alması gerekir” dedi.

“Gençler arasında çok seviliyor”

Aktaş, Kılıçdaroğlu’nun gençler arasında da çok fazla sevildiğini, Diyarbakır’da genç kesimden çok fazla oy alabileceğini ifade ederek, “Diyarbakır’ın her tarafında Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığı konuşuluyor. Bunun da her geçen gün arttığını görüyoruz. Buradan yüksek bir oy çıkacağını düşünüyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.