Alışveriş Merkezi'ne saldırı düzenlendi!

Alışveriş Merkezi'ne saldırı düzenlendi!
Avustralya'nın Sdyney kentinde bir alışveriş merkezindeki bıçaklı saldırıda 6 kişi hayatını kaybetti.

TİGRİS HABER - Avustralya'nın kalbindeki Sydney kentinde, alışveriş keyfi sırasında korkunç bir olayın yaşandığı bildiriliyor. Westfield alışveriş merkezinde gerçekleşen bıçaklı ve silahlı saldırı, 6 kişinin yaşamını yitirmesi ve birçok kişinin yaralanmasıyla sonuçlandı.

avustralya11.jpg

Bugün yaşanan olayın kent sakinlerini ve dünya genelini derinden etkiledi. Saldırganın birden fazla kişiye karşı bıçak ve silah kullandığı bildiriliyor. Polis yetkilileri, şu ana kadar 6 kişinin hayatını kaybettiğini teyit etti ve hastanelerde tedavi gören birkaç yaralının olduğunu duyurdu.

Bu korkunç olayın nedeni henüz netlik kazanmış değil. Polis, saldırganın tek başına hareket ettiğini belirtirken, motivasyonu hakkında herhangi bir açıklama yapmadı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, olayın ortaya çıkardığı kaos ve panik atmosferini gözler önüne seriyor.

24.jpg

Şu anda tedavi gören yaralılar arasında bir bebeğin olduğu ifade ediliyor. Polis, saldırganın kimliği ve saldırının ardındaki sebepler hakkında detaylı bir soruşturma yürütüyor. Terör saldırısı olup olmadığı konusunda da kesin bir bilgi henüz verilmedi.

Sosyal medyada, kalabalığın panik içinde kaçışını ve polis ekiplerinin alışveriş merkezi çevresini kuşatmasını gösteren birçok görüntü paylaşıldı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.