Altılı Masa: Ortak anlayışa ulaştık

Altılı Masa: Ortak anlayışa ulaştık
Millet İttifakı’nı oluşturan altı siyasi parti genel başkanının katıldığı Saadet Partisi ev sahipliğindeki toplantısında Kemal Kılıçdaroğlu’nun adının konuşulduğu öğrenildi. Yapılan yazılı basın açıklamasında ortak bir anlayışa ulaşıldığı belirtildi.

TİGRİS HABER - Millet İttifakı'nı oluşturan liderler Cumhurbaşkanı adayı gündemiyle ilk kez bir araya geldi. Saadet Partisi’nin ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adının konuşulduğu öğrenilirken, yapılan ortak yazılı basın açıklamasında “Ortak bir anlayışa ulaşıldı” ifadesi yer aldı. Yapılan kısa basın açıklamasında nihai randevunun pazartesi günü yapılacağı bilgisiyle son buldu.

Bir araya gelen CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, DEVA, Demokrat Parti ve Gelecek Partisi, bugün 12. kez toplandı. Deprem ve aday listeleri konularının da masaya yatırılacağı toplantıda, belirlenen cumhurbaşkanı adayının kamuoyuna hemen açıklanması beklenmiyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı toplantısında adayın belirlenebileceğini ama hemen açıklanmayabileceğini söylemişti.

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olarak öne çıkan isim CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu. Kulislerde konuşulan diğer isimler de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş olarak öne çıkıyor.

Adayın, bu toplantıda kesin olarak belirlenmesi durumunda, AK Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim kararı alması beklenecek. aciklama-tigris.jpeg(Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum