Amatör ligi isim sponsoru Aktepe A.Ş oldu

Amatör ligi isim sponsoru Aktepe A.Ş oldu
2023-2024 yılı yeni fubol sezonunda Diyarbakır Yerel Amatör liginin isim sponsorluk hakkını AKTEPE A.Ş Amatör ligi olacak

TİGRİS HABER - 2023 -2024 Yeni futbol sezonunda Diyarbakır Amatör Futbol liglerinde mücadele eden Süper Amatör küme ,1.nci Amatör küme ve 2.nci Amatör küme takımların isim hakkını Diyarbakır AKTEPE A. Ş amatör lig’i olarak devam edecek

Aktepe'den Yeni bir müjde daha verdi..

İş insanı Nesih AKTEPE Diyarbakır yerel Amatör spor kulüplerine Nakdi yardım ardından ilerideki günlerde Amatör spor kulüplerine Malzeme yardımı yapacaklarının müjdesi verdi..

Diyarbakır Amatör Spor kulüpleri Federasyon ASKF binasında bir araya gelinen Diyarbakır yerel Amatör liglerine sponsorluk imza törenine ASKF Başkanı Remzi DAYAN, İş insanı Nesih AKTEPE ,Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi spor Dairesi Başkanı Ömer BUĞDAY, Diyarbakır Gençlik ve il müdürlüğü yetkilisi, TFF Bölge Müdürü Serkan BAYHAN, TÜFAD Başkanı Abdulsemet KARADAŞ, Diyarbakır Futbol İl temsilcisi Mehmet ALTINDAĞ katıldı.

Diyarbakır yerel Amatör ligleri , Diyarbakır Aktepe A. Ş amatör lig’i olarak isimlendirilecek olan ligde Mücadele edecek süper amatör, 1. Amatör küme ve 2. Amatör küme takımlara destek olarak lige katılım bedeleri olan ASKF yıllık ücret bedeli, amatör liglere katılım bedeli, katılım sağlayan takımların 1 (bir) adet antrenör lisans bedeli sponsorun verdiği ücreti ile sağlayan AKTEPE A.Ş Firması Sponsorluk bedelini Diyarbakır ASKF’ye nakdi olarak ödenecektir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum