Amatörde ilk yarının kralı Alipar

Amatörde ilk yarının kralı Alipar
Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi'nde sezonun ilk yarısını lider tamamlayan Aliparspor oldu. İlk yarının yenilgisiz tek takımı olan 1968 Diyarbakır, aldığı 3 beraberlikten dolayı koltuğu kaptırdı.

ELİNE GELEN FIRSATI TEPMEDİ

İlk yarının son hafta maçlarında en büyük sürprizi 1968 Diyarbakır yaşadı. Haftaya lider giren Yeşil-Kırmızılı takım,orta sıralarda yer alan Sur Belediyespor'la 0-0 berabere kalınca liderlik koltuğundan oldu. 1968 Diyarbakır, devreyi 33 puanla 3.sırada tamamladı.

Yenişehir Belediyespor engelini 3-0'la geçen Aliparspor, 1968 Diyarbakır'ın kaybını iyi değerlendirerek zorlu maratonun ilk yarısını 34 puanla zirvede tamamladı.

Kayapınar Belediyespor'u 3-0 gibi farklı bir skorla yenen Bağlar Belediyespor ise devreyi 34 puan ve averajla 2.tamamladı.

1968 DİYARBAKIR'DA İSTİFA

Son 2 maçında berabere kalarak hem 4 puanı hem de liderliği kaybeden 1968 Diyarbakır'da teknik heyetin görevine son verildi. Teknik sorumlu Mahmut Deri ve yardımcısı Aytekin Yıldırım takımdan ayrıldı. Başkan Bedirhan Akyol,en kısa sürede yeni bir teknik heyetle anlaşarak yapacakları kaliteli transferlerle ikinci yarıda liderliği geri alarak sezonu zirvede tamamlayacaklarını iddia etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.