VİDEO - Amed Spor lige hazır

VİDEO - Amed Spor lige hazır
Amed Sportif Faaliyetler Kulübü başkanı Selahattin Yıldırım, bu sezon kadrolarına 12 yeni oyuncu katarak büyük ölçüde lige hazır olduklarını dile getirdi.

TİGRİS HABERYıldırım, Amed Spora en büyük ekonomik desteğin Sivil Toplum Kuruluşlarından geldiğini belirterek, taraftarlardan da sahada destek beklediklerini söyledi. TFF İkinci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Amed Spor bu sezon kadrosuna 12 yeni oyuncu kattı. Yönetim, yapılan mevcut transferlere ek olarak eksiklikleri gidermek için transfer döneminin bitimi olan 8 Eylül’e kadar yeni oyuncular almayı düşünüyor.

amed-spor-foto3.jpg

“Futbol da başarı sadece sportif anlamda olmuyor”

Kulüp başkanı Selahattin Yıldırım, futboldaki başarının sadece sportif anlamda değil aynı zaman da mali olarak da sağlandığını savunarak, “Şuandaki kadromuz 24 kişi. 12 yeni sporcu aldık. 9 sporcu ile de geçen seneden sözleşmemiz devam ediyor. Bunların 3 tanesi genç sporcular. 3 tane de bu sene kadroya kattığımız genç arkadaşımız var. İyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum ama eksiklerimiz de var. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Son güne kadar takımımıza iyi oyuncular transfer etmeye çalışacağız.  Futbol da başarı sadece sportif anlamda olmuyor. Mali açıdan da başarılı bir tablo çizmeniz gerekir. Kulüpleri ayakta tutmak için. Maalesef kulübümüzün kalıcı gelir kaynakları yok. Sivil toplum örgütlerinin ve iş insanlarının desteği ile ayakta kalıyoruz. Kombine geliri ile forma satışları ile ayakta kalıyoruz. Ülkemizde ki 3 büyük kulüpten sonraki en çok taraftara sahip olan kulüp olduğumuzla ilgili geçenler de bir araştırma yayınlandı. Böyle olduğunu düşünürsek, taraftarımızın kombinelere ve forma satışlarına desteğini bekliyoruz. Ama maalesef bu desteği bu güne kadar alamadık.” dedi.

“Oyuncular yüzde 80 hazır”

Takımın Teknik Direktörü Mesut Torus, ufak eksikliklere karşın oyuncuların lige yüzde 80 hazır olduklarını söyleyerek, “Oyun felsefesini, oyun stilini oturtmaya çalışıyoruz. Oyuncular gösterdikleri performansla, antrenman performansı, maçların performansı ile yüzde 80 hazır olduklarını gösterdiler. Önümüz de 6 günlük bir süre var. Taktik anlamda biraz daha fazla mesai harcayarak ilk maçımıza çıkacağız. Biliyorsunuz ki ilk maçlar zor olur. Psikolojisi, mantalitesi atmosferi farklıdır. Bizler oyuncularımızı o şekil de iyi hazırlayıp, Uşak maçına çıkmak istiyoruz.” şeklinde konuştu. 

Oyuncular taraftardan destek bekliyor

Tigris habere konuşan oyuncular Hüseyin Güngör ve Bekir Sevgi, taraftarlardan destek beklediklerini dile getirdiler. Ankara Demir Spor’dan transfer edilen Hüseyin Güngör, “Amed Spora gelmek güzel bir duygu. Burada çok güzel karşılandık. Hedefler büyük, şuan gayet mutluyum burada olmaktan. Bir senedir pandemiden dolayı seyircisizdi maçlar. Bizde heyecanlıyız ilk hafta maçı seyircimizle buluşacağız. Güzel bir sonuç alıp, iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Taraftarımızda bizi sabırsızlıkla bekliyor. İyi bir oyunla 3 puanla başlamak istiyoruz.”

Kaleci Bekir Sevgi de, “Ligin ilk maçı olan Uşak Spor maçına hazır hale gelip kazanmak istiyoruz. Tabi ki de sadece bizim sahada olmamız bize maçı kazandırmayacak. Bizim için taraftarlarımız çok değerli. Amed Spor’un Türkiye de ne kadar güçlü bir kulüp odlunun farkındaysak bu taraftarlarımızın sayesindedir. O yüzden eğer maçı kazanmak istiyorsak onların da yardımına ihtiyacımız var. Ne olursa olsun bizi saha da 90 dakika desteklemelerini istiyoruz.” dedi.(TİGRİS HABER)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.