Amedspor 3 puanı hanesine yazdı

Amedspor 3 puanı hanesine yazdı
Amedspor kendi sahasında Nazillispor’u 3-0 mağlup ederek, 3 puanı hanesine yazdı. Bu puanla birlikte 44 puanla ligin 3. sırasında yer aldı.

TİGRİS HABER - TFF 2'nci Lig beyaz grupta mücadele eden Amedspor ligin 25'inci haftasında kendi sahasında Nazillispor’u 3-0 mağlup etti. Diyarbakır Stadyumu'nda oynanan maçta yağmura rağmen, Amedspor taraftarları takımını yalnız bırakmayarak destek verdi.

Maça istekli başlayan Amedspor, henüz maçın 3’üncü dakikasında Cengiz Öktün’nün attığı golle 1-0 öne geçti. Konuk ekip Nazillispor, 25’inci dakikada oyuncu Polat Abay direk kırmızı kart gördü ve bu dakikadan sonra takımını 10 kişi bıraktı. İlk yarıyı Amedspor, Nazillispor karşısında 1-0 önde tamamladı. Maçın ikinci yarısında dakikalar 71’i gösterdiğinde bu kez Mehmet Gürkan Öztürk’ün attığı golle skor 2-0 yapıldı. 83’üncü dakikada ise Amedspor adına Serdar Eylik’in attığı golle skoru 3-0’a taşındı. Maçta başka gol olmayınca Amedspor Nazilli karşısında 3-0 galip ayrıldı.
Amedspor, bu galibiyetle puanını 44’e çıkarttı. Lider Çorumspor kendi sahasında Afyonspor ile 2-2 berabere kaldı ve Şanlıurfa Spor ise deplasmanda Ankaraspor’a 2-0 yenildi. Amedspor bu galibiyetle lider Çorumspor'la puan farkı 1'e indirirken, Şanlıurfaspor’la aynı puana yükseldi. Amedspor averajla 3'üncü sırada yer aldı. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.