Amedspor deplasmanda İnegöl’ü 2-0 mağlup etti

Amedspor deplasmanda İnegöl’ü 2-0 mağlup etti
Amedspor, İnegöl deplasmanında karşılaşmanın ikinci yarısına 10 kişiyle devam etmesine rağmen, oyunda üstünlük sağladı, Mansur Çalar ve Muhammed Raşit Çalar’ın golleriyle karşılaşmadan 3 puanla ayrıldı.

TİGRİS HABER - Amedspor, İnegöl deplasmanında karşılaşmanın ikinci yarısına 10 kişiyle devam etmesine rağmen, oyunda üstünlük sağladı, Mansur Çalar ve Muhammed Raşit Çalar’ın golleriyle karşılaşmadan 3 puanla ayrıldı. Amedspor, geçen hafta elde ettiği liderliğini bu galibiyetle devam ettirdi.

İlk yarı

Amedspor deplasmanda İnegölspor karşısında başarılı bir oyun sergiledi. Karşılaşmanın ilk yarısında Amedspor rakibine oranla daha atak oynamasına rağmen gol kaydına muvaffak olamadı. Amedsporlu Mustafa Hüseyin Seyhan, 37 ve 45’inci dakikalarda iki sarı kart gördü, kırmızı kartla oyun dışı kaldı. İlk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarı

Amedspor, ikinci yarıya 10 kişi ile başladı. Karşılaşmanın 65’inci dakikasında Mansur Çalar, ceza sahası dışından attığı sert şutla takımını deplasmanda 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Amedspor bu golden sonra ataklarını daha da sıklaştırdı. İkinci yarıda oyuna dâhil olan Muhammed Raşit Yöndem, durumu 2-0’a taşıdı, takımına rahat nefes aldırttı.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında gol olmayınca karşılaşma Amedspor’un 2-0 galibiyetiyle sonuçlandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.