Amedspor haftayı iyi değerlendiremedi!

Amedspor haftayı iyi değerlendiremedi!
68 Aksaray spor karşılaşmasını yöneten Hakeme maç içinde tepki gösteren Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Geçen haftaki hakemin, bu karşılaşmadaki Hakeminden kat be kat iyi yönettiğini söyledi.

TİGRİS HABER - Kendi evinde konuk ettiği 68 Aksaray spor karşısında sahadan beraberlikle ayrılan Amedspor, rakiplerinin kazandığı haftayı iyi değerlendiremedi.

amedspor-haftayi-deger-1.jpg

“Bu haftayı galibiyetle kapatmamız gerekirdi”

68 Aksaray maçını değerlendiren Amedspor’un tecrübeli teknik patronu Mesut Bakkal, geçen hafta deplasmanda oynadıkları Düzce spor maçının hakeminin hafta oynadıkları 68 Aksaray spor maçını yöneten hakemden kat be kat daha iyi yönettiği belirterek, "Oyuncularımız ellerinden gelen en iyi futbolu oynadılar. 2-3 topumuz da direkten dönerken, karşı karşıya kaldığımızı gol pozisyonlarımız oldu. Maçın sonuna kadar üstün oynayan taraf bizdik daha doğrusu maçı rakip yarı sahasında oynadık. Hata maçın 90+6' sına kadar gollü arayan ve mücadele veren bir futbol ortaya koyduk. Özellikle diğer rakiplerimizin kazandıkları haftayı bizde galibiyetle kapatmamız gerekirdi. Ama olmadı ilk devrede yaşadığımız gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Değerlendirebilseydik maç daha farklı daha başka olurdu.

“Lig uzun bir maratondur”

“Önümüzdeki maçlara bakacağız” diyen Bakkal, şunları söyledi: “Lig uzun bir maraton bu güzel ve iyi futbolumuzun skora çevirmek anlamında daha iyi olmak zorundayız. Ama bu maçın hakkı bu değildi üzgünüz tabi ki lig sonuna kadar bu tür maçları oynayacağız diye düşünüyorum. Hakem oyunu çok yavaşlattı tempoyu düşürüyor maçın içindeki sinirin ondan dolayı geçen haftaki hakem arasında dağlar kadar fark var yani oynayan bir takıma prim tanımaları gerekli diye düşünüyorum. Yolumuza bakacağız. Lig uzun maratondur” Bu Pazar günü deplasmanda İskenderun ile oynayacağımız. Karşılaşma bizim için çok önemli bir maç, çünkü rakibimizin ligde 38 puanı bulunuyor. Onlarda Play- Off u Kovalayan bir ekip bu günden sonra kolay maç yok hedefimize ulaşmak ,istiyorsak tüm maçlarımızı kazanmaktan başka çaremiz yok Dedi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.