Amedspor, haftayı ve hakem olayını değerlendirildi

Amedspor, haftayı ve hakem olayını değerlendirildi
Amedspor Başkanı Başkan Aziz Elaldı, düzenlediği basın toplantısında, hakeme şiddet olayını ve geçtiğimiz haftanın değerlendirmesini yaptı.

TİGRİS HABER- Amedspor Başkanı Başkan Aziz Elaldı, düzenlediği basın toplantısında, hakeme şiddet olayını ve geçtiğimiz haftanın değerlendirmesini yaptı. Yıllar önceki Amedspor’a saldırıya atıfta bulunan Elaldı, “o gün caydırıcı ceza verilseydi, bugün bu şiddet olayı olmazdı” dedi.

Başkan Aziz Elaldı, yönetim kurulu üyeleriyle Şeyhmus Özer tesislerinde bir araya gelerek basın toplantısı düzenledi. Takım ile ilgili durum değerlendirmesi yapan Elaldı, Amedspor ile ilgili sorulan soruları yanıtladı, hakeme şiddet olayını değerlendirdi. Elaldı, “Zamanında Ankaragücü’nün Amedspor yöneticilerine yaptığı şiddette eğer bir caydırıcı ceza verilseydi, karşısında durulsaydı, bugün o gücü kendilerinde bulup hakeme şiddet uygulayamazdı” dedi.

Elaldı, daha sonra takımı ile ilgili değerlendirmeler yaptı. Başkan, kaptan Gökhan Alsan’ın süresiz kadro dışı edildiğini duyurdu. Gazetecilerin sorusu üzerine Alsan’ın disiplinsiz hareketlerinden dolayı süresiz kadro dışı bırakıldığını belirtti.

“10 numara bir futbolcuyla görüşüyoruz”

Elaldı, dönem içi ve devre arası transfer olacak mı sorusunu, “10 numara güçlü bir oyuncu ile görüşüyoruz “ diyerek cevapladı.

Sportif direktörün istifası

Sportif direktörün istifası ve yaptığı açıklamaya ilişkin ise Elaldı şunları söyledi; “kendi tercihidir. Kendisi bu memleketin çocuğudur. Yaptığı açıklamaya ilişkin bir şey demek istemiyorum. Amedspor büyük bir camiadır. Öyle bir şekilde açıklaması yapması kendi tercihidir. Amedspor’un önüne kimse geçmemelidir.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.