Amedspor Kadın Futbol takımı Kırmızı çizgiye bir adım daha yaklaştı!

Amedspor Kadın Futbol takımı Kırmızı çizgiye bir adım daha yaklaştı!
Dün kendi sahasında konuk ettiği ligin Kırmızı çizgisinden uzaklaşmak isteyen Vatanspor Kadın Futbol takıma 3-1'lik skorla yenilen, Amedspor Kadın futbol takımı bu yenilginin ardından ligin alt sırasında bulunan Kırmızı çizgiye bir adım daha yaklaştı.

TİGRİS HABER -Kadro derinliği olmayışı, Kırmızı kart cezalı sporcuların ve Sakatlıkların artması nedeniyle, Amedspor kadın futbol takımın Teknik heyetinin bu hafta oynayacağı Beylerbeyi spor maçı öncesi kara kara düşündürmeye başladı.

amedspor-kadin-futbol-takimi-kirmizi-cizgiye-bir-adim-daha-yaklasti.jpg

"Hakemler bizi 90 Dakika boyunca 11 kişi oynatmıyor”

Kadın Futbol takımı Teknik Direktörü Erhan Eren, Hakemlerin iki haftadır Amedspor takıma karşı kasıtlı ve yanlış kararların vermesine bir anlam veremediğini belirterek, “İki haftadır oynadığımız karşılaşmaları 11 kişi tamamlayamıyoruz. Dünde oynadığımız Vatanspor karşılaşması bunlardan birisi maçın ilk dakikalarda Güzide'nin eline çarpan topa hakem Direk Kırmızı kart ve Penaltı vermesi ardından maça 1-0 yenik başladık ve 90 dakika boyunca eksik sporcuyla oynadık ve sahadan beklemediğimiz bir sonuçla ayrılarak, ligde istemediğimiz sıralaya gerilendik” dedi.

amedspor-kadin-futbol-takimi-kirmizi-cizgiye-bir-adim-daha-yaklasti-1.jpg

Eren "Kadro çıkartmakta kara kara düşünüyorum”

Kadro çıkarmakta zorlandığının altını çizen Eren, “Her zaman dediğim gibi takım içinde Kadro derinliğinin, transferin olmaması ile eksik ve kart cezalılarında artması nedeniyle bu hafta deplasmanda oynayacağımız Beylerbeyispor karşılaşmasında ne yapacağımı bilmiyorum. Takımda sakatlıkları devam eden 5-6 oyuncumuzun yanı sıra bu maçta iki Kırmızı kart gören Merve ve Güzide'nin olmaması önümüzdeki maçta kadro çıkarmakta zorluyor. Kara kara düşündürüyorum" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.