VİDEO - Amedspor, kadın ve çocukları maça davet etti

VİDEO - Amedspor, kadın ve çocukları maça davet etti
Lig’de namaglup unvanı ile liderliğini sürdüren Amedspor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Fethiyespor’u ağırlayacak. Bu maç için hazırlıklarını tamamlayan Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, kadın ve çocuk taraftarları maça davet etti.

Mevlüt Bağırmaz

TİGRİS HABER - Lig’e ‘’Yükseliş Sezonu’’ şiarı ile başlayan, 12 maçta 9 galibiyet, 3 beraberlik alarak 30 puanla liderlik koltuğuna oturan, aynı zamanda namağlup unvanını sürdüren Amedspor, bu haftayı da kayıpsız kapatma arzusunda. Türkiye liglerinin namaglûp unvanlı tek takımı olma rekorunu da elinde bulunduran Amedsporlu futbolcular, hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

‘’Kadın ve Çocuklara ücretsiz’’

Pazar günü kendi sahasında oynayacakları Fethiyespor maçına tüm taraftarları davet eden Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, kadın ve çocuk taraftarlara ise özel çağrıda bulundu. Kadın ve çocukları ücretsiz maça davet eden Amedpor kulübü başkanı Aziz Elaldı, sosyal medya hesabından bir duyuru gerçekleştirdi.

Elaldı, yaptığı duyuruda; “Tribünlerimizi bu Hafta Kadın ve çocuklar tarafından dolduralım. Lütfen Kadın ve çocuklarımız, bunu ancak siz başarırsınız. Kuzey Güney Doğu, Kulak tribünleri Kadın ve çocuklarımıza Ücretsiz, Haydi Stadyuma!’’dedi.

Amedpor kulübü resmi sosyal medya hesabından ise, “BİLETLER SATIŞTA’’ denilerek, bilet satış yerleri duyuruldu, vatandaşlar maça davet edildi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.