Amedspor kaptanı 3 puan sözünü tuttu

Amedspor kaptanı 3 puan sözünü tuttu
Amedspor'un Tecrübeli Kaptanı Onur Karakabak, deplasmanda karşılaştıkları ligin zorlu ekibi Düzce Cam spor maçına gitmeden önce takımı adına taraftarlara verdiği 3 puan sözünü tuttu.

TİGRİS HABER - Amedspor'un Tecrübeli Kaptanı Onur Karakabak, deplasmanda karşılaştıkları ligin zorlu ekibi Düzce Cam spor maçına gitmeden önce takımı adına taraftarlara verdiği 3 puan sözünü tuttu. Düzce’den 3 puanla dönen Amedspor’un kaptanı Karakabak, galibiyeti taraftara armağan ettiklerini söyledi.

Amedspor’un tecrübeli kaptanı Onur Karakabak, deplasmanda oynayacakları zorlu Düzce cam spor'u yenecekleri sözünü yerine getirdi. Takımı adına gitmeden verdiği sözü yerine getiren kaptan Karakabak, şunları söyledi;

"Zorlu deplasmanda Düzcespor gibi bir takımı 3-0 gibi net bir skorla yenerek 3 puanı almak bizim için önemli bir galibiyet oldu. Vermiş olduğumuz galibiyetle sözümüzü tuttuğumuz için ayrıca çok mutluyuz, çok önemli bir galibiyet oldu. Hedefimiz direk şampiyon olmak. Lider Kastamonuspor ile aramızda 3 puanlık farkı var, tüm maçlarımızı bu ciddiyet ve bilinçle oynayacağız. İçeride, dışarıda oynayacağımız maçlarda hedefimiz 3 puan olacak.”

"Bizim sözümüz var O kupa Diyarbakır'a gelecek"

Karakabak "Bizim hedefimiz belli ve taraftarlarımıza sözümüz var. O kupa Diyarbakır'a gelecek demişiz. Düzce cam spor'u yenmek için söz vermiştik. Takım arkadaşlarımla birlikte vermiş olduğumuz sözümüzü tuttuk ve bu maçı unuttuk. Bu hafta önemli iki Karşılaşmamız var, bu maçlara kitlenmiş durumdayız. Çarşamba günü kendi evimizde 68 Aksaray ile oynayacağız, Pazar günü de İskenderun spor'la deplasmanda oynayacağız. Bu iki maçı kazanarak hedefimiz olan şampiyonluğa doğru adımlar atacağız.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.