Amedspor kaptanı resmen ayrıldı

Amedspor kaptanı resmen ayrıldı
Amedspor, daha önce disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bıraktığı Gökhan Alsan’ın sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetti. Takımdan ayrılması kesinleşen diğer isimler Mehmet Özdıraz ve Eyüpcan Delibalta oldu.

TİGRİS HABER - Uzun süre lider götürdüğü sezonun ilk yarısını son haftalardaki başarısız performansı nedeniyle liderin 7 puan gerisinde tamamlayan Amedspor’da bütün gözler artık bu hafta sonu başlayacak ikinci yarı maratonunda. İlk yarının hemen ardında Serdar Bozkurt’la yollarını ayırarak teknik direktörlüğe Mesut Bakkal’ı getiren yönetim, transferde şu ana kadar Bucaspor’dan orta alan oyuncusu Taşkın Çalış’ın ismini açıkladı. Takıma yapılması düşünülen diğer takviyeler için temaslar devam ediyor.

Gökhan Alsan’ın Sözleşmesi Feshedildi

Daha önce kadro dışı bırakılan ve kenti izinsiz terk ettiği için hakkında yasal işlem başlatılan Gökhan Alsan’ın durumu netleşti. Tecrübeli futbolcunun sözleşmesi karşılıklı anlaşmayla feshedildi. Takımdan karşılıklı anlaşmayla ayrılan Mehmet Özdıraz, 3.Lig ekibi K.Çekmece Sinopspor’la sözleşme imzaladı. Takımdan ayrılan bir diğer isim Eyüpcan Delibakta oldu. (Haber Merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.