Amedspor, Nazilli maçına hazırlanıyor

Amedspor, Nazilli maçına hazırlanıyor
Amedspor, gözünü ligin 24.haftasında oynanması planlanan ancak deprem nedeniyle ertelenen Nazilli Belediyespor maçına çevirdi.

TİGRİS HABER - TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Amespor, ligin 24. haftasında ertelenen Nazilli Belediyespor maçını 15 Mart Çarşamba günü Saat 14.00'te kendi sahası ve seyircisi önünde oynayacak. Yeşil-kırmızılı ekip taraftarını Afyonspor maçının yenilgisini unutturmak adına Nazilli Belediyespor'u yenerek bir nebzede olsa sevindirmek, istiyor.

Bugün yapılan antrenman yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü. Afyonspor maçının moral bozukluğunu geride bırakan sporcular, antrenmanda daha istekli, arzulu ve hırslı çalışmaları gözlerden kaçmazken, sahada sporcular adeta kıran kırana mücadele vermeleri de gözlerden kaçmadı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, 5'e 2 top kapma, pas ve pres çalışmasıyla devam etti. Ardından geniş alan pas çalışmaları yapan takım, antrenmanın son bölümde ise 3 grup halinde yarım sahada çift kale maçın ardından, kaleci çalışmaları ve düz koşu sonrası antrenmanı sonlandırdı. (İHA)

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.