Amedspor taraftar grupları ‘Tek Çatı’ altında toplanıyor

Amedspor taraftar grupları ‘Tek Çatı’ altında toplanıyor
Amedspor yönetim kurulu ile isrtişare kurulunun ortak çalışmaları sonucu, taraftar gruplarının tek ve resmi bir çatı altında toplanması kararı alındı. Amedspor’un resmi taraftar grubunun adı ‘ANKA taraftarlar grubu’ olarak belirlendi.

TİGRİS HABER - Amedspor yönetim kurulu resmi taraftar grubu çalışmaları ile ilgili yazılı açıklama yaptı. “Amedspor yıllardır spordaki duruşu ile milyonlarca destekçisi ve taraftar kitlesine ulaşmıştır. Bu durum spor tarihinde hiçbir spor kulübüne nasip olmayan bir gerçekliktir. Doğduğu kadim şehrinin adını onurla taşıyan kulübümüz, bu sahiplenmenin bilincinde olarak tüm olumsuzluklara rağmen mücadelesini sürdürmektedir.” Denilen açıklamada, şu görüşlere yer verildi;

“Uzun süredir tartışılan ve en son halkımızdan gelen yoğun talepler doğrultusunda; taraftar gruplarımız tek çatı altında birleşmesini önlerine bir görev olarak koymuşlardır. Geçtiğimiz günlerde yaptıkları birlik açıklamaları ile taraftarlarda birlik sürecinin önünü açmışlardır. Yapılan tartışmalarda kolaylaştırıcı rol üstlenen Amedspor İstişare Kurulu, Amespor Yönetim Kurulunun desteği ile taraftar gruplarımızın tek ve resmi taraftar grubu oluşuna destek için İstişare kurulumuzca bu konunun gerçekleşmesi için komisyon kurulmasına karar verilmiştir. İstişare Kurulu içinden kurulan komisyonumuz taraftar grupları ile birlikte süreci yürütmüştür. Yapılan çalışmalar sonucunda her kesimin beklentisi olan taraftar gruplarımızın tek çatı altında birleştirilmesi karar altına alınmıştır. Bu çalışmalarda yol haritası niteliğinde olan ilkesel yaklaşımlar karar altına alınmıştır. Çalışmalar neticesin de taraftar gruplarımızın yeni adı ANKA Taraftarlar Grubu olarak belirlenmiştir.” (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.