Amedspor Teknik Direktörü, Şanlıurfaspor maçını değerlendirdi

Amedspor Teknik Direktörü, Şanlıurfaspor maçını değerlendirdi
Amedspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, Pazar günü Diyarbakır Stadyumu’nda oynanan Şanlıurfaspor maçını değerlendirdi.

TİGRİS HABER - Amedspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, Pazar günü Diyarbakır Stadyumu’nda oynanan Şanlıurfaspor maçını değerlendirdi. Yıldırım, “Rakibimizi iyi analiz ettiğimizi düşünüyorum oyuncularla beraber 90. dakika hariç bir pozisyon vermedik. Biz akabinde sadece Urfaspor maçını kazandık” dedi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta zirve mücadelesi veren Amedspor, geçtiğimiz pazar günü evinde karşılaştığı lider Şanlıurfaspor’u 1-0 mağlup etti. Amedspor, puanını 40'a yükselterek aynı puana sahip olan Erokspor’un ardından ikinci sıraya yükseldi. Amedspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, kulübün YouTube kanalından Şanlıurfaspor maçını değerlendirdi.


Taraftarın büyük bir desteği var
Taraftarın gösterdiği desteği tebrik eden Amedspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, şunları söyledi: “İnanılmaz bir atmosfer yaşadık. Sanki Şampiyonlar Ligi'nde futbolculuk dönemine geçtim, o kadar güzel ki atmosfer, o atmosferden dolayı da takımımız 2 kat motive oldu. Oyuncularımızın alnından öpüyorum, muhteşem performans sergilediler. Bütün oyuncularımı, kulüp personelini, taraftarlarımızı ve yöneticilerimizi tebrik ediyorum.”

Sezon sonunda daha büyük sevinç yaşarız

Yıldırım, “Rakibimizi iyi analiz ettiğimizi düşünüyorum oyuncularla beraber 90 dakika hariç bir pozisyon vermedik, bu teknik ve taktik anlamda, performans olarak bizi inanılmaz mutlu etti. Bundan sonra bu atmosferi kaybetmemek adına bu kadar güzel bu kadar muhteşem seyirci tekrar stada getirme adına yolumuz devam ediyor. Sadece bir maç kazandık. Evet, çok sevindik, çok mutlu olduk, rakibimizi altta aldık, ama daha çok maç var, lig bitmedi. Sezon sonunda bu kupayı alıp, büy7ük coşku yaşamak istiyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum