Amedspor Uşakspor’a 90 dakika nefes aldırmadı

Amedspor Uşakspor’a 90 dakika nefes aldırmadı
Grubunda şampiyonluk hesapları yapan Amedspor, kendi sahasında oynadığı Uşakspor’a 90 dakika adeta nefes aldırmadı. Karşılaşmanın her iki yarısında da baskılı bir oyun sergileyen Amedspor, rakibini 8-0 gibi net bir skorla mağlup etmeyi başardı.

TİGRİS HABER - Grubunda şampiyonluk hesapları yapan Amedspor, kendi sahasında Uşakspor karşısında, 8-0 gibi net bir skora imza atarken, sayısız gol fırsatlarını da değerlendiremedi.

s5.jpg

Karşılaşmaya süratli başlayan Amedspor, 11’inci dakikada Berk İsmail’in attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra ataklarını sıklaştıran Amedspor, 14’üncü dakikada yine Berk İsmail ile ikinci golünü kazandı. Bu golden sonra rakibini adeta kendi sahasında kilitleyen Amedspor, sayısız gol fırsatını değerlendiremedi.

s8-001.jpg

İlk 45 dakika Berk İsmail’in attığ 2 golle Amedspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarı

İlk yarıyı 2-0 önde kapatan Amedspor, ikinci yarıda da Uşakspor’u affetmedi. Karşılaşmanın 54’üncü dakikasında Çekdar Orhan, takımını rahatlatan 3’üncü golü kaydetti, durumu 3-0 yaptı. Golden sonra rakibine yüklenen Amedspor, 57’inci dakikada yine Çekdar Orhan’ın golüyle durumu 4-0 yaptı.

s7-001.jpg

Amedspor arka arkaya attığı gollerle rakibi Uşakspor’u adeta bunalttı. Karşılaşmanın ilk dakikasından itibaren rakibine yüklenen Amedspor, 63’üncü dakikada bu kez yeni transfer Yakal Taylan’ın golüyle durumu 5-0 yaptı. 80’inci dakika dolarken, Amedspor gol serisini devam ettirdi. Amedspor karşılaşmanın 80’inci dakikasında bu kez Veli Çetin ile gol kazanan Amedspor, durumu 6-0 yaptı.

s2-001.jpg

Karşılaşmanın bu skorla bitmesi beklenirken, Amedspor, 88’inci dakikada Yakal Taylan, 90 arti 2’de ise Mert Çapar’ın golleriyle durumu 8-0 yaptı. Yeşil kırmızılı ekip, bu galibiyetle puanını 50’ye yükseltirken, lider Iğdırspor ile aralarındaki puan farkını 2’ye indirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.