Amedspor yeni hocasıyla sahaya indi

Amedspor yeni hocasıyla sahaya indi
Trendyol 1. Lig'de mücadele edecek olan Amedspor, yeni sezon hazırlıklarına yeni Teknik Direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde başladı.

TİGRİS HABER - Yeni teknik direktörüyle sahaya inen Amedspor, ilk antrenmanını altyapıdan davet edilen genç oyuncular ve kiralıktan dönen futbolcularla gerçekleştirdi.

Sezonun ilk günü sabah saatlerinde anlamlı bir ziyaretle başladı. Kulüp yönetimi, teknik heyet ve bazı taraftarlar, Amedspor’un efsane kaptanı Şehmus Özer’in mezarını ziyaret ederek dua etti. Ziyaretin ardından Şehmus Özer Tesisleri'ne dönen takım akşam saatlerinde çalışmalarına başladı.

img-20250624-wa0017.jpg

Saat 16.00’da teknik direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde bir tanışma toplantısı gerçekleştirilirken, saat 18.00’de ise genç oyuncularla sezonun ilk antrenmanı yapıldı.

Amedspor’da yeni sezon hazırlıkları önümüzdeki günlerde yapılacak testler ve kampa katılacak A takımı oyuncularının gelişiyle birlikte daha da yoğunlaşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.