Amedspor, zorlu zirve sınavına hazırlanıyor

Amedspor, zorlu zirve sınavına hazırlanıyor
Amedspor’un bu hafta kendi sahasında zorlu zirve sınavı var. 31 puanla namağlup unvanlı, lider Amedspor, kendi sahasında 29 puanlı Kastamonuspor ile karşılaşacak. Amedspor, bu maçı kazanarak hem arayı açmak hem de liderliğini sürdürmek istiyor.

Mevlüt Bağırmaz

TİGRİS HABER - İnegöl deplasmanından bir puanla dönen Amedspor, puanını 31’e yükseltti. Lider Amedspor, kendisine en yakın rakibi Kastamonuspor ile kendi sahasında oynayacağı bu maçı bir avantaj olarak kullanmak ve sahadan 3 puanla ayrılmak arzusunda. Beraberlik haklinde de liderliğini koruyacak olan Amedspor, bu maç için parolasını galibiyet ve 3 puan olarak belirledi. 3 puan alarak en yakın rakibi ile arasındaki puan farkını 5’e çıkararak rahat nefes almak isteyen Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, taraftarlarının da desteği ile bu maçı mutlaka kazanacaklarına işaret etti.

Kentte büyük heyecan var

Amedspor bu maç için hazırlıklarını sürdürürken, kentte büyük heyecan gözleniyor. Kastamonu maçını derby olarak değerlendiren taraftarlar, heyecanla Pazar gününü bekliyor.

‘’Biletler satışta, taraftar buluşması olacak’’

3 Aralık Pazar günü Diyarbakır stadyumunda oynanacak maçın biletleri satışa sunuldu. Amedspor, bilet satışlarına başladığını taraftarına duyurdu. Amedspor Kulübü resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda maç bilet satışı ile ilgili taraftar buluşması gerçekleştireceklerini duyurdu;

Amedspor’un o duyurusu:

“Amedspor’umuz futbolcularımızdan Dıjlan Aydın, Aykut Özer ve Onur Karakabak’ın katılımıyla Amedstore (Ceylan Avm) mağazamızda taraftarlarımızla imza etkinliğinde buluşuyor. Perşembe günü saat 18.00’de gerçekleşecek olan organizasyonda, futbolcularımız taraftarlarımız ile tanışarak lisanslı ürünleri imzalayacak. Perşembe günü gerçekleşecek olan organizasyona tüm taraftarlarımızı davet ediyoruz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum